Piesele de rezistenţă ale lunii decembrie, direct din “mall”

Pentru că singurele locuri care îndeplinesc toate condiţiile pentru o sâmbătă dimineaţa de iarnă perfectă sunt mall-urile (Starbucks, căldură, curăţenie, magazine şi… bancomate), acolo mi-am petrecut ziua de după sfârşitul lumii, cutreierând boutique–urile în cautarea must-have-urilor lunii.

Iată piesele de rezistenţă:

Paltonul “croşetat” de la Massimo Dutti – alegerea perfectă atât pentru o ţinută casual, (jeanşi, oxford shoes, cămaşă), cât şi la una office.

Colaj coat

Frigul şi zăpada nu m-au convins să renunţ la pantofii din blană cu imprimeu leopard, deşi, până la primăvară, s-ar putea să-i port doar prin casă.

Colaj animal print

Pentru o ţinută fabuloasă, optez pentru botinele cu blaniţă de la Il Passo.

botine-blana1

Rochia pentru Seara de Revelion am gasit-o la Boudoir, designer  Laura Ion. O rochie provocatoare, elegantă, potrivită pentru seara magică dintre ani.

laura ion

Rochia neagră de la Zara poate fi alegerea potrivită pentru seara de Crăciun, accesorizând-o cu pantofi sau bijuterii glamour.

Colaj little black dress

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!