FASHIONALITY – Exercițiu de stil – ediția a 3-a

afis onlineHigh Heels Events vă invită, sâmbătă, 05.07.2014, la Crush Wine, la o întâlnire „ca între fete”, un dialog deschis și informal sau un exercițiu de stil și creativitate sub îndrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali, specialiști hairstyle & make-up și antrenori de fitness pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viața.

 De la online la offline

 Revistele de fashion, beauty sau lifestyle s-au îndepărtat de-a lungul timpului de imaginea unei femei reale devenind tot mai greu pentru cititoare să relaționeze cu imaginile prezentate.

Blogurile sunt un spațiu mai intim, în care audiența se simte confortabil să se inspire din punct de vedere vestimentar OOTD (Outfit of the day) să pună întrebări sau să citească articole sau review-uri scrise de “femei reale”.

„Fashionality” și-a propus să dărâme „peretele  digital”, să transforme cuvântul scris în dialog și să aducă comunitatea online de fashion&lifestyle  în offline, oferind un prilej cititoarelor de a aborda direct și deschis temele pe care le interesează indiferent de personalitate, vârstă, job sau preferințe vestimentare.

Discuțiile își propun să atingă într-un timp scurt aspecte cheie.

Vom discuta cum să ne păstrăm un stil de viață sănătos și o nutriție echilibrată indiferent de natura locului de munca; cum să ne schimbăm garderoba “low budget” dacă am pierdut sau am câștigat în greutate; cum să ne accesorizăm creativ cu elemente pe care fiecare dintre noi le are în garderobă; cum să schimbăm total aspectul unei ținute și nu în ultimul rând, care sunt greșelile pe care le putem face când ne îmbrăcăm office.

Bloggerii Ioana Chișiu (fashionspot.ro), Sandra Bendre (SandraB.ro),  Sigina Pop (sigina.ro)  si Mădălina Merca (indiechase.com) Ioana Bora (ioanabora.com), Diana Rogo (dianarogo.ro)  și Gabriela Popescu (gabrielapopescu.blogspot.ro) respectiv Lavinia  Muresan (makeup artist Oriflame), Nagy Szilard Arpad (antrenor de fitness) și Doriana Pîrv (Be Jolly Center)  vor trata temele de discuție interactiv și dinamic, accentul punându-se pe un dialog cu participanții și pe “exerciții de stil” pe care le vom face împreună.

Evenimentul va culmina cu o tombolă cu premii oferite de către partenerii evenimentului.

Biletele (35 de lei) se pot achiziționa în avans la Crush Wine Bar și au incluse în preț: o băutură la alegere (cafea, ceai sau apă), light buffet, abonamente pe o săptămâna la Club Moving, voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei oferit de magazinul online Kurtmann.ro și Oriflame Goody Bag, respectiv vouchere de discount la Nail Boutique, pentru fiecare dintre participanții noștri.

 Fiindcă discuțiile “cu fetele” nu se termină niciodată, duminică, 06.07.2014, Fashionality se mută la Feeric Fashion Days Alba Iulia.