Dragă Moş Crăciun, Surprinde-mă!

Cândva, nu foarte demult, pe vremea când încă vorbeam stâlcit și nu știam să scriu, cadourile tale mă lăsau fără respirație. Câtă fericire…o simt și acum. Te prindeam mereu exact în momentul în care ieșeai pe geam și draperiile încă fremătau. Ghiceai mereu ce-mi doream. Îmi amintesc că am primit într-un Ajun o barcă gonflabilă, în care am dormit sub brad câteva nopți cu sora mea visând cum ne vom distra pe lac și povestind în șoaptă despre tine. Timpul a trecut și-am învățat să scriu. Am fost poate cuminte sau doar norocoasă să primesc ceea ce-mi doream. Dar nicicând n-am mai rămas cu gura căscată, ca atunci când îmi citeai gândurile.

daniela wishlist2

Am încercat să înțeleg cum să-mi construiesc lucruri în care cred și care mă fac fericită. Am citit și-am lucrat și am câteva chei. Unde sunt însă ușile? Caut, dar din păcate nu le-am găsit încă, nu le găsesc pe toate dragă Moşule. Fie sunt înșelătoare, fie sunt invizibile sau false, eu nu le-am găsit. Poţi să mi le pui pe cele ce-mi sunt potrivite sub brad sau lângă?

N-am să-ţi fac o listă, poate n-am fost destul de cuminte și nu le pot primi pe toate iar tu le aduci în ordinea priorităţilor aşa că, dragă Moşule, te rog, anul acesta  SURPRINDE-MĂ!
Mulţumesc,
Daniela

Sursă foto: eutuelespassarinho.tumblr.com