Ecstatic Dance Cluj-Napoca

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de reconectare la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la trăiri și emoții pe care nu le accesăm tot timpul sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Ecstatic Dance 21 iunie

Începem cu niște exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica  este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de sentimente și  senzații. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica live de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și conștientizare. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient în această acțiune care practic e cel mai de preț lucru pe care îl putem face atât pentru ceilalți, cât și pentru noi înșine.

Programul serii:

18:00  Doors open

18:15 – 19:00  Body warm-up

Opening circle

19:15 – 21:15  Ecstatic Dancing, a musical journey by Razvan Krivach (clarObscura)

21:15 – 21:45  Musical cool down by Răzvan Krivach

Closing circle