Playfight, arta care îți testează limitele

Când eram mici, foloseam adesea lupta ca formă de interacţiune pentru a ne descoperi, a ne testa limitele, a ne juca şi a ne conecta cu ceilalţi. Miu Adrian și Alina Ubafs readuc această formă de interacţiune în viaţa de adult şi, odată cu ea, toate beneficiile pe care ni le-a adus când eram copii.

Playfight Cluj-Napoca 18 noiembrie

Sunteți invitați să descoperiți o artă fizică unică ce integrează corpul, mintea, spiritul și emoțiile, duminică, 18 noiembrie, între 10:00 – 19:30, în cadrul workshop-ului Playfight – Initiation session in Cluj-Napoca.

Ce este Playfight?

Playfight este o practică de mișcare utilizată pentru a ne cunoaște mai mult pe noi înșine, a ne cunoaște puterea interioară și a învăța să o folosim în mod conștient în relațiile cu ceilalți. Pentru aceasta folosim o formulă unică ce combină Wrestling (lupta) și Mindfulness (atenția).

Wrestling-ul implică folosirea corpului, a puterii, într-un mod sigur și respectuos, iar mindfulness-ul ne ajută să observăm ceea ce se întâmplă la un nivel mai profund. Ce emoții sunt declanșate, ce modele inconștiente devin evidente și cum putem să ne jucăm și să trăim altfel decât o facem acum?

Cu ajutorul Playfight-ului:
– ne cunoaştem pe noi înşine;
– ne descoperim forţa interioară şi învăţăm să o controlăm;
– ne conectăm între noi la un nivel mai profund decât cuvintele;
– învăţăm să folosim puterea conscructiv în relaţiile cu ceilalţi.

Cui se adresează Playfight?

Playfight este o practică dedicată oricărei persoane care își dorește să-și exploreze conștient corpul și emoțiile, persoanelor care lucrează cu dinamici de grup (dansatorilor, actorilor, instructori de yoga sau sport, educatorilor etc.) sau persoanelor care doresc să lucreze mai mult cu propriul corp.

Cele 5 principii ale jocului de Playfight sunt siguranța, înțelepciunea cercului, joaca, războiul interior și inteligența emoțională.

Faciliatorii evenimentului sunt Miu Adrian și Alina Ubafs, membrii în echipa Playfight Academy.

Contact:
Lucian Contiu
lucian.contiu@gmail.com