Ecstatic Dance Cluj-Napoca – Reveal your playfulness

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă, fără prejudecăți. Dansul si mișcările sincere au rolul de a scoate din noi trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

În această ediție vă invităm să cunoaștem povestea delfinului care ne încurajează să avem o atitudine ludică în faţa vieții, bucurându-ne de ceea ce există şi păstrându-ne curiozitatea faţă de ceea ce încă nu cunoaştem. Este oare posibil să devenim mai puţin conflictuali şi încrâncenaţi în căutările noastre și cum anume? În această ediție, vă provocăm să gășiți răspunsul vostru la această întrebare, reamintindu-vă că lucrurile importante se află în faţa noastră, aşteptând doar să fie văzute şi recunoscute.

„Înainte de a hoinări singur prin apele pământului, delfinul Sânt a trăit alături de cei din neamul său, însă pentru puţină vreme. Tot ce ştia din trecutul său era o poveste:
– Se spune că există o clipă care vibrează de cântecul puterilor nemuritoare şi că cel care găseşte această clipă şi ascultă cântecul, află răspunsul la cele mai arzătoare întrebări ale sale. Azi, în sfârşit, simt clipa aceea aproape! gândea Sânt în sinea lui.

– De ce nu se întâmplă nimic? Veniţi şi cântaţi! Unde sunteţi, moşii şi strămoşii mei? Sunt ultimul din neamul meu? Trebuie să mai fie şi alţii, trebuie să îi întâlnesc şi să îmi spună…
Ecouri din depărtare au început să răspundă chemării:
– Când pe alţii căutăm, tot pe noi ne găsim. Când pe alţii căutăm, tot în noi îi găsim.

– Arătaţi-vă, vă rog! Nu voi afla niciodată rădăcinile mele, cine sunt eu…
– Priveşte drept în inimile noastre şi vei afla!
Zeci de delfini l-au înconjurat şi privindu-i, Sânt a văzut că în locul unde ar fi trebuit să le fie inimile, aceștia aveau oglinzi:

– Sunt…eu! Eu…sunt! Hehe! EU SUNT! Căutările şi întrebările, aşteptarea mea, revelaţia aceasta…ce simplu! Inima reflectă lumea-n ea…
Când vă caut pe voi, tot pe mine mă găsesc.
Când vă caut pe voi, tot în mine vă găsesc!”

(fragment din Bestiarul Ecstatic Dance)

Deschideți-vă simțurile și veniți să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care nu dansăm, ci suntem dansați!

Programul serii:
18:30 – 19:15: Improvisation theater body warm-up / Natalia Graur
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey with Adrian Om Tudoran aka electroclown 21:30 – 22:00: Violin cool-down / Ştefan Dragomir

Ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.

Nu este nevoie de experiență.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
Să vă aduceți haine comode și nu uitați de apă! 🙂

Data: Vineri, 30 iunie 2017
Locație: REACTOR de creație și experiment, Strada Petőfi Sándor nr. 4, Cluj-Napoca Suport: 35 RON

IMPORTANT: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa vă rugăm să completați formularul disponibil aici: https://goo.gl/forms/r0gi1Jjllh57YRFO2

Detalii și noutăți pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/2000137690207307