Cum i-a motivat Horia Brenciu pe studenții din șase centre universitare din țară

Artistul Horia Brenciu a vorbit marți, 16 octombrie, cu tinerii care studiază la Universitatea din București, despre provocările și satisfacțiile pe care ți le poate aduce o carieră fundamentată pe pasiune.

HB_1

Această întâlnire a avut loc în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, care s-a desfășurat anul acesta în șase centre universitare din țară și a fost organizat de compania CGS România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională. Partenerii și, totodată, gazdele evenimentului au fost Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Universitatea din București.

Sute de studenți s-au adunat, în aulele celor șase universități, pentru a-l cunoaște și a sta de vorbă cu Horia Brenciu. Cu energia sa inconfundabilă, el le-a vorbit tinerilor despre parcursul său profesional, despre momentele de cumpănă și despre provocările cărora trebuie să le facă față permanent, despre șansele ce nu trebuie lăsate să treacă pe lângă noi, despre determinare și pasiune, depre empatie, altruism și dragoste de oameni. Tot el le-a împărtăşit din experienţa sa de jurat la „X- Factor” şi „Vocea României”, povestind cât de greu i-a fost atunci când a trebuit să facă o alegere şi să trimită concurenţi acasă.

HB_2

„Ceea ce m-a ajutat pe mine în viaţă este că iau totul ca pe o provocare şi profit de norocul care mi se oferă. Fac lucrurile cu pasiune şi nu mă tem să muncesc pentru ceea ce-mi place cu adevărat. Trebuie să prindem fiecare şansă, pentru că nu ştim niciodată unde ne va duce viaţa”, a declarat Horia Brenciu în fața studenților veniți să îl cunoască și să afle cum și-a construit succesul.

Discuțiile au fost interactive, Horia a fost conectat în permanență cu publicul, a răspuns cu răbdare și bucurie tuturor întrebărilor, sfătuindu-i pe studenți să nu se teamă să greșească, să adauge sare și piper vieții lor, să fie curioși, să-și onoreze cu bun simț profesorii și să fie conștienți că, numai depășind obstacole, pot să își descopere adevăratul eu. „Plăcerea voastră interioară e fermentul care vă va duce spre succes. Nu am fost confirmat la toate castingurile, nu mi-au ieşit lucrurile din prima, iar secretul e să nu te dai bătut.”, a mărturisit artistul.

Marți, 16 octombrie, poveștile amuzante, glumele și buna dispoziție au făcut ca Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București să răsune de hohote de râs și aplauze, iar cei prezenți să rămână cu o amintire de preț, descoperind un artist complet, un om cald, care împărtășește tuturor bucuria de a trăi.

La finalul fiecărei întâlniri, Horia Brenciu s-a fotografiat alături de tineri, a dat autografe și, apoi, le-a făcut o scurtă vizită și angajaților CGS România.

HB_4

„După cum îl știam de la televizor, mă așteptam la o persoană simpatică și amuzantă, dar Horia a depășit cu mult aceste așteptări! Este atât de cald și de plăcut, plin de viață și de energie pozitivă, sincer și natural, încât nu ai cum să nu-l placi. De astăzi, devin fanul său!”, a afirmat Oana, o angajată CGS România din București.

Despre Horia Brenciu

Horia Brenciu este artistul supranumit „omul-spectacol”. A adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând spectacolelor sale un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român, iar pasiunea pentru muzică și dragostea pentru oameni sunt elementele ce caracterizează fiecare spectacol marca Horia Brenciu, publicul vibrând de fiecare dată împreună cu artistul.

Absolvent al Școlii Populare de Artă din Brașov și al Facultății de Teatru din București, Horia Brenciu și-a început cariera în televiziune, în 1993, la TVR, urmând apoi o serie de emisuni la posturile Antena 1 și Național TV.

În prezent, Horia a revenit la una dintre primele sale pasiuni – muzica. În 2007, a lansat discul intitulat „35”, primul album din cariera sa solo, un material în care artistul abordează stilul funk și soul, genuri foarte puțin exploatate de către artiștii din România, dar cu o lungă istorie în muzica internațională. Au urmat alte două albume, intitulate „37” și respectiv „40+”.

Despre CGS România

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți, încă din anul 2006, pe piața din România. Compania furnizează servicii în 22 de limbi străine, având șase centre de suport în: București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Galați și Miercurea Ciuc.

Cei peste 3.500 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate. CGS este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

HB_3