„Olimpiada corporatiștilor” și-a desemnat câștigătorii

Cea de-a șaptea ediție Winter Corporate Games, organizată în weekend-ul 25-27 ianuarie, la Brașov, a reunit companii din toată țara, la cea mai mare competiție sportivă dedicată angajaților din mediul corporatist.

1 (1)

În total, 1.200 de corporatiști pasionați de sport, din 50 de companii, au concurat pentru trofeele ediției de iarnă a Corporate Games și pentru șansa de a reprezenta România la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist – World Corporate Games 2019, ce vor avea loc în luna noiembrie, în Qatar, la Doha.

Cele 15 probe sportive din cadrul Winter Corporate Games s-au desfășurat în Brașov și în Poiana Brașov, unde, sâmbătă seara, a avut loc și campionatul de schi dedicat copiilor sportivilor înscriși în competiție. Seara s-a încheiat cu o festivitate de premiere chiar pe pârtia Bradul, din Poiana Brașov și cu un moment special oferit de organizatori: coborârea pârtiei cu torțe și lansarea a zeci de lampioane.

3 (1)

Cea mai numeroasă echipă înscrisă în competiția Winter Corporate Games 2019, formată din 175 de angajați, a fost cea a companiei CGS România. Angajații CGS România au participat la 12 din cele 15 sporturi din cadrul competiției (alergare winter, badminton, baschet în 3, biliard, bowling, fotbal în 6, sanie, schi Super G, snowboard, snow tubing, tenis de masă, tir) și au câștigat 25 de medalii, patru trofee (pentru probele de baschet, biliard, sanie și snow tubing), cupa pentru Divizia 7 (la categoria 151-200 sportivi) și marea distincție a competiției, cupa Grand Award Sport For Life!

În urma afișării rezultatelor finale, printre marii câștigători ai acestei ediții se numără și companii precum Schaeffler România, Lloyds Banking Group, Miele, Enel România, Accenture România, Catena, RCS&RDS și mulți alții.

Toți medaliații cu aur vor avea oportunitatea de a participa la Amsterdam Corporate Games, ce se va desfășura în perioada 28-30 iunie, într-o experiență care va contopi adrenalina întrecerilor sportive cu atracția și fascinația renumitului Amsterdam.

2 (1)

În fiecare an, CGS România își aduce la un loc grupurile de participanți cu pasiune pentru sport din cele șase centre din România – București, Brașov, Sibiu, Galați, Miercurea Ciuc și Târgu-Jiu, încurajând astfel spiritul de echipă și un stil de viață sănătos.

„Eu sunt din București și, până acum, am participat la patru ediții de iarnă ale Corporate Games, la proba de snowboarding. Pentru că petrec foarte mult timp la birou, fiecare ieșire în aer liber, la zăpadă, mă încântă la maximum și profit din plin de fiecare ocazie. Pe lângă faptul că mai ieșim din rutină, avem ocazia să ne întâlnim și cu colegii din celelalte orașe.”, a declarat unul dintre concurenți.

Din pasiune pentru sport și din dorința de a promova atât spiritul fair-play, cât și un stil de viață activ și sănătos, CGS România a participat la Winter Corporate Games 2019 nu doar în calitate de concurent, ci și ca partener oficial și sponsor principal al evenimentului.

„Compania noastră investește constant în comunitate și susține valorile care o definesc. Ne implicăm activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea, cu scopul de a sprijini și de a promova performanța în cât mai multe domenii.”, a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Corporate Games este un eveniment organizat la nivel mondial, de peste 30 de ani, ce reprezintă o combinație între sport, business și turism, reunite într-o competiție între corporații. Scopul acestui eveniment este de a aduce oamenii împreună prin sport și de a încuraja nu doar spiritul de echipă și stilul de viață sportiv, ci și relațiile de afaceri.

4 (1)

Despre CGS România

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți, încă din anul 2006, pe piața din România. Compania furnizează servicii în 22 limbi străine, având 6 centre de suport în: București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc și Galați.

Cei peste 3.300 de angajați ai CGS România interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate. CGS (Computer Generated Solutions) este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.