„BUSINESS ELITE” – Un eveniment organizat de Ai’me Cristie şi fundaţia Hearts of Hearts România

Acest eveniment durează patru zile și va avea cu siguranță un impact asupra felului în care ne vedem ca prezență sufletească, inițiator al master planului companiei pe care o avem, lider al lumii de afaceri.Aceste structuri aduc claritate în strategia și viziunea de afaceri, armonizând interacțiunile umane prin deschiderea comunicării între lideri, managementul și forța de muncă a businessului.

A’ime Cristie este specialistul în conștiință umană care a asistat mii, zeci de mii de oameni aflați în toate structurile societății, în transformările vieții lor, atât la nivel personal cât și profesional. A trăit 23 de ani în Australia și la ora actuală se află în România pentru a asista în transformarea conștiinței poporului român.Călătorește intensiv atât în țară cât și peste hotare, consultând pentru persoane private, cât și corporații, asistând în echilibrarea dinamicilor interumane și valorificarea potențialului uman, care duc la inspirație și trăirea adevărată a omului, atât în contextul personal cât și în contextul societății.

A’ime Cristie este fondatorul fundației Hearts of Hearts, profesorul, oratorul inspirațional, autorul, filosoful, creatorul de modă și totodată femeia care și-a dedicat viața în tot mai mare măsură căutării și definirii valorii umane, a reîntregirii aspectului uman cu cel divin într-o bătaie de inimă.

Procedurile prezentate au luat viață în urma unor cercetări profunde făcute de către doctorul John Demartini și au la bază neuroplasticitatea creierului.

Dr. John Demartini este specialistul cu renume mondial, cercetătorul, autorul și educatorul global care a studiat peste 280 de dis-cipline pentru a aduce soluții viabile umanității. Soluțiile developate sunt aplicabile în toate domeniile, sectoarele și la toate grupele de vârstă. În acest moment la nivel global este considerat cel mai eficient model de restructurare a unui business care duce la creșterea profitabilității cu peste 80%.

Principiile și procedurile aplicate in cadrul acestui eveniment vor ajuta la definirea unor obiective clare în cadrul companiilor, la strategizarea și la transformarea obstacolelor anterioare. Aceste proceduri vor asista în continuare la remodelarea structurilor aferente și la restructurarea acestora în valorile liderului companiei.
Recunoașterea adevăratei intenții în spatele businessului, definirea clară și etapizarea viziunii liderului duc la succesul, prestigiul, profitul sporit și totodată la eficientizarea echipelor de lucru.

Cheia pentru a atinge această transformare este definirea pas cu pas a unităților, părților care construiesc, constituie lumea afacerilor și în primul rând pe cea personală.

Cursul Business Elite face parte dintr-o serie de cursuri de afaceri care au ca scop redobândirea sănătăţii oricărui business prin conştientizarea resurselor curente de care dispune compania:

– prin dizolvarea problemelor de comunicare,

– dizolvarea percepţiilor între câştig şi pierdere, între succes şi eşec,

– dizolvarea animozităţii între membri echipei, aflată în toate nivelele,

– prin comunicarea clară a valorilor fiecărui om în valorile celuilalt care duce la creşterea productivităţii şi eficienţei atât a fiinţei umane cât şi a planului de afaceri.

– Forma folosită este un algoritm definit de dr. John Demartini care, prin aplicaţie, are capacitatea de a dizolva spaţiul şi timpul aflate în mintea unui om şi de a restructura centrele de greutate a observaţiei între pierdere şi succes.
La ce ne putem aştepta după participare?
Mentalitatea noastră este şi cauzalitatea noastră. Orice percepţie dezechilibrată pe care o avem, în oricare dintre cele şapte aspecte ale vieţii noastre va avea repercursiuni în afacerea pe care o avem. Dizolvarea ideilor a ceea ce ar trebui să fim în loc de ceea ce suntem şi o analiză profundă asupra scopului şi intenţiei în care s-a creat această afacere este absolut necesară pentru redobândirea sănătăţii atât a vizionarului şi liderului cât şi a planului de afaceri.

Aceasta aduce implicit şi stabilizarea, reducerea volatilităţii business-ului, creşterea puterii şi a influenţei acesteia pe piaţă.

 

Ce au de spus cei care au participat la cursul Business Elite sustinut de Aime Cristie:
„Participarea la cursul Business Elite cu Aime Cristie, a adus o viziune nouă asupra relaţiei dintre mine şi afacere, respectiv asupra felului în care afacerea este o prelungire a fiinţei mele. Am văzut cum ceea ce se întamplă în business şi limitările pe care le am în afacere, au legatură cu percepţiile din viaţa mea şi am învăţat cum să echilibrez aceste percepţii, pentru a elimina limitările. Am primit instrumente clare şi replicabile cu care pot să lucrez eficient şi care aplicate în afacere, au crescut nivelul de implicare al echipei şi au schimbat energia din companie. Sunt incântată de faptul că am lucrat chiar în cadrul seminarului cu instrumentele respective şi că am obţinut mai multă claritate în business. Perspectiva interesantă constă în faptul că este primul curs de business la care am participat şi unde am văzut legătura clară între nivelul de conştiinţă al managerului şi între felul în care este structurată afacerea lui. Lucrând apoi cu mine însumi, cu ajutorul instrumentelor de la curs, am văzut transformări în afacere, am înţeles care sunt căile strategice care mă vor împlini şi care vor aduce beneficii majore clienţilor noştri şi asigura dezvoltarea sănătoasă a afacerii. Recomand acest curs tuturor celor care conduc o afacere, celor care caută calea în a-şi valorifica potenţialul şi celor care doresc să îşi ducă afacerea la următorul nivel.“

 Monica I.- managing partner

 

„Am vrut de la mine/din proprie initiativa să fac acest comentariu: Cristie nu a transformat viața mea, ea a făcut mult mai mult decât atat, astfel că există puține cuvinte pentru a descrie pe deplin totul. Am lucrat în dezvoltare personală pentru mai mult de 25 ani, am fost coach , instructor, profesor, am condus si gestionat mii de oameni din diferite culturi și medii, iar aceasta este cea mai mare schimbare din viața mea, astfel că aceasta nu este o experiență, acesta este sufletul meu, care este în prezent încorporat în viața mea. Cristie m-a facut, în acest seminar de doua zile, sa recunosc, sa îmbrățișez și sa trăiesc cu adevărat cu umbra mea, care m-a condus la odihnă, de cele mai multe ori la prezența cu recunoștiința totală din viața mea, cu lacrimi in ochi. Văd o schimbare ca un “tsunami” în toate domeniile vieții mele, copiii mei, soția mea, clienții mei, prietenii mei, familia mea, spiritualitate, fizic … eu trăiesc acum în totalitate ceea ce atingeam putin/abia atingeam si visam când eram tânăr: sa contribui la creșterea conștiinței omenirii în legile universale. Mulțumirea mea se face din sufletul meu la sufletul ei și la sufletul întregii umanitati.“

Francois D. – business man Paris
Evenimentul are loc în perioada 19-22 ianuarie 2017, în Cluj la Grand Hotel Italia
Taxa de participare este de 690 euro de persoană.
Informaţii şi rezervari la numărul de telefon 0740.900.567 sau pe adresa de e-mail heartsofheartsint@gmail.com