YOUR BRAIN – YOUR PROPERTY, conferință despre creativitate, ecosistemul de startup-uri, Silicon Valley – pentru creativi și startup-eri

Creativitatea, protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, ecosistemul de startup-uri și Silicon Valley sunt temele principale ale unei întâlniri organizate de Grupul PONT marți, pe data de 28 februarie 2017 de la ora 18:30 la Impact HUB Cluj-Napoca (Str. Gării, nr. 21, clădirea D, parter, Liberty Technology Park). Speakerii evenimentului sunt Imre Hild, expert în investiții și Zsigmond Bodnár, fondator de startup-uri, și vor vorbi despre experiențele lor acumulate în SUA și Silicon Valley. Scopul acestui eveniment este, de asemenea, conectarea diferitelor comunități de creativi și startup-eri din Cluj. Conferința se realizează în cadrul proiectului YOUR PROPERTY – Mark Yourself.

 

Your Barin-Your Property-Speakers

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru înregistrare, vă rugăm să completați următorul formular: https://goo.gl/M27Imu

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

SPEAKERI

Imre Hild

expert în investiții, CEO at Global Traction

Din 2009 ajută tinerii antreprenori și startup-eri din Ungaria și din regiune pentru a intra pe piața globală – la început, prin Primus Capital, apoi prin înființarea companiei iCatapult. Potrivit lui, antreprenoriatul își trăiește cea de a două perioadă de renaștere. Totodată, el consideră că tinerii antreprenori au acum o oportunitate istorică unică la dispoziția lor. Este CEO al Global Traction, o companie care ajută IMM-urile să-și dezvolte afacerea la nivel global.

Zsigmond Bodnár

fondator de startup-uri și investitor, CEO at TechTeamer, Partner at iTeach.World

A crescut în Silicon Valley și a studiat la Universitatea Stanford, unde a fondat câteva din firmele sale de succes. Crede cu tărie că în prezent suntem martorii a celei de a doua revoluție industrială datorită internetului și a oportunităților oferite de tehnologie.

YOUR PROPERTY – Mark Yourself este o campanie de conștientizare a valorii proprietății intelectuale în rândul populației tinere, interesată de inovare și creație, dar și intensiv-utilizatoare de produse care țin de proprietatea intelectuală.