Programul lunii iunie la Mini Reactor

Parcă abia a început anul școlar, că s-a și terminat! Cel puțin asta e senzația la Mini Reactor, unde timpul pare să zboare mai repede – așa e când te distrezi, se spune. Și se poate spune orice despre noi, dar nu că nu știm să ne distrăm. Din toamnă și până acum, lună de lună și săptămână de săptămână, am adunat cele mai frumoase povești pentru cei inteligenți prichindei din oraș. Acum ne pregătim de vacanță cu un program care să vă însenineze zilele de iunie și să vă facă poftă de ce va urma la toamnă.

În prima sâmbătă din lună, pe 4 iunie, spunem povestea Scufiței Roșii și a aventurilor ei prin pădure, în căutarea căsuței bunicii. Pe 11 iunie vă așteptăm cu o surpriză: Cipi și surpriza, mai exact, un spectacol plin de umor, cu păpuși și muzică live. În sfârșit, pe 18 iunie, cunoscutul magician Florin Suciu-Buh revine cu Magie pentru oameni mari și mici, un spectacol pe placul întregii familii.

Cu magie se încheie programul lunii iunie și, odată cu el, al stagiunii 2015-2016 la Mini Reactor. Vă mulțumim pentru reacțiile calde de peste an și vă așteptăm în continuare la poveștile de fiecare sâmbătă!

PROGRAMUL DETALIAT AL LUNII IUNIE

Sâmbătă, 4 mai, ora 11.00

SCUFIȚA ROȘIE

Regia: Dana Bonțidean

Scenografia: Elena Ilaș, Florin Marin

Distribuția: Dana Bonțidean, Călin Mureșan, Leonard Viziteu

O adaptare inedită a textului și o punere în scenă originală prin diferențele de stil în crearea acțiunii personajelor, susținută de o scenografie ingenioasă. De ce o altfel de Scufiță? Pentru că este nevoie întodeauna de ceva nou! Pentru că tipul de atenție și reacțiile firești ale copiilor s-au modificat, iar teatrul de păpuși trebuie să răspundă prin spectacole care să le capteze interesul și să provoace râsul. Râsul înseamnă sănătate!

Recomandat copiilor: 3+

O producție AnimaArt

Sâmbătă, 11 mai, ora 11.00

CIPI ȘI SURPRIZA

Cu: Florin Suciu Buh și Silviu Ruști

Croitorie: Mariana Bradea

Scenografie: Vasile Oros și Ideart

Păpuși: Florin Suciu Buh

Cipi și supriza este un spectacol după cunoscuta poveste Cipi, acest pitic uriaș de Fodor Sandor. Vă invităm să faceti cunoștintă cu Cipi și prietenii săi și să râdem împreună de năzbâtiile acestora. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor, fiind o comedie atât pe gustul copiilor cât și pe gustul adultilor. Cipi și surpriza este un spectacol pozitiv, cu o puternică tentă moralizatoare, iar copiii vor învăța într-un mod hazliu despre importanța adevărului, despre hărnicie și prietenie. Spre deosebire de alte spectacole de păpuși, muzica și efectele sonore ale acestui spectacol sunt făcute live.

Recomandat copiilor: 3+

O producție Magic Puppet

Sâmbătă, 18 iunie, ora 11.00

MAGIE PENTRU OAMENI MARI ȘI MICI

Cu: Florin Suciu-Buh

Magic Puppet şi Mini Reactor vă deschid porțile unei lumi unde orice este posibil, cu spectacolul Magie pentru oameni mari și mici cu Florin Suciu-Buh.

Vă invităm să faceti cunoștintă cu magicianul nostru care vă va uimi de fiecare dată. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor și, fiind interactiv, va stârni multe întrebări și hohote de râs în rândul spectatorilor. Veți putea viziona trucuri clasice de iluzionism cu sfori, biluțe, baloane și nu numai. Magicianul nostru vă va citi gândurile, va îndoi linguri cu puterea minții și va face să dispară obiecte chiar în fața dumneavoastră.

Recomandat copiilor 4+

O producție a Companiei Magic Puppet