O Gală a Magiei pe scena Teatrului Naţional Cluj-Napoca

grandmagicSâmbătă, 28 iunie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Naţional Cluj-Napoca va avea loc evenimentul Grand Magic Gala – spectacol cu numere de magie și iluzionism.

Mario Dance Atelier, în colaborare cu Banca Transilvania și Asociația Magicienilor și Iluzioniștilor din România va organiza Festivalul de Magie “Astralis”, în perioada 27-28 iunie.

Vor fi puse în scenă spectacole de animație, teatru gestual și umbre, specialiști în iluzionism și magie. Acest festival dezvăluie publocului o luime fascinantă, taine ale unei culturi foarte puțin promovată în România, dar cu mare impact asupra imaginației spectatorilor de toate vârstele. „Publicul va fi uimit de elementele spectaculoase de ultimă oră, de frumusețea și eleganța numerelor prezentate”, promit organizatorii.

Sâmbătă, în cadrul Grand Magic Gala, veți avea parte de un spectacol cu numere de magie și iluzionism mult mai complexe, captivante, pline de suspans, fantastic și umor. Acesta se va încheia prin premierea celor mai buni magicieni la scenă!

Biletele se gasesc la Agentia Teatrală și la nr: 0741 113 647