URMA aniversează zece ani de activitate, la Cluj-Napoca

afis URMA ClujMarţi, 3 decembrie, de la ora 19:00, trupa URMA ajunge la Cluj-Napoca, pentru a susţine un concert în cadrul turneului de promovare al albumului „Lost End Found”, pregătit timp de patru ani. În urmă cu 10 ani, URMA se înfiinţa la Cluj-Napoca. Formaţia revine pentru un concert aniversar, care va avea loc la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Concertul susținut la teatru va fi continuat cu o întâlnire cu membrii trupei într-un cadru mai restrâns în clubul Diesel, unde va fi proiectat concertul/interviul filmat de Cătălin Ștefănescu, TVR, în decembrie 2009, un material de referință despre activitatea muzicienilor ce s-au întâlnit la Cluj în urmă cu zece ani și au pus bazele proiectului URMA.

Noul album ”Lost End Found” conține 11 piese, printre care „Terminus”, „All Wrong” și „Cine iubește și lasă”, videoclipurile acestor single-uri depășind deja un milion de vizualizări pe YouTube.

Biletele pentru concertul de la Cluj costă între 29 și 88 de lei și pot fi achiziționate de la birourile Diesel Club (Piața Unirii nr. 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Centrul Info), în rețeaua Eventim și on-line, prin eventim.ro.