Ramona Mîndru, speaker la „Ele au reușit”

Ramona Mîndru este o persoană care a știut de la început drumul pe care îl va urma în viață. A pus bazele salonului Catwalk by Ramona Mîndru, după doar doi ani de muncă în alte saloane și a devenit un nume de referință în industria frumuseții clujene.  Salonul său se află în topul celor 3 cele mai bune saloane din Cluj-Napoca.

Profesionalismul și dorința continuă de perfecționare au construit un brand în jurul Ramonei. Echipa condusă de aceasta s-a numărat mereu printre concurenții competițiilor internaționale de la Londra, Berlin, Paris sau Lisabona.

ramona mindru 2

Din dorința de a fi altfel și de a-și educa echipa într- un spirit responsabil, Ramona a inițiat proiecul “13 cu Atitudine”,  în urma căruia sunt strânse fonduri pentru cazuri sociale din comunitatea clujeană. În fiecare zi de 13 a lunii, Ramona şi echipa sa sunt voluntari pentru cauze speciale, clienţii care le trec pragul fiind rugați să doneze cât vor pentru persoanele aflate în nevoie. Conceptul a fost inițiat din nevoia de implicare  în societate a oamenilor care au mereu contact cu frumosul și care pot schimba puțin lumea în care trăiesc. De asemenea, evenimentele sub sigla “13 cu Atitudine” au fost organizate şi în afara salonului, aducând un plus de valoare cauzelor menite să susțină comunitatea. În 2014, proiectul 13 cu atitudine i-a adus Ramonei premiul special al juriului, acordat de revista Forbes, la Gala „Oameni pentru oameni”, organizată de către Asociația pentru Relații Comunitare.

Ramona Mîndru este dovada că un antreprenor de succes poate fi și un lider adevărat pentru echipa sa, dar și un punct de referință pentru comunitatea în care activează ca profesionist.

banner ele au reusit