OUR BODY: Universul Interior”: ultima lună la Cluj

Luna octombrie este ultima lună în care clujenii, și nu numai, pot vizita  expoziția „OUR BODY: Universul Interior. Peste 13 000 de persoane, atât români cât și străini, i-au trecut pragul până acum, de la deschiderea sa. Printre ei s-au numărat foarte mulți medici și cadre didactice.

our body 1

Organizatorii ne-au trimis o listă cu câteva lucruri pe care nu le știați despre expoziția„OUR BODY: Universul Interior”:

  • Cel mai tânăr vizitator al expoziției a avut 6 luni (a vizitat expoziția în brațele mamei), iar cel mai bătrân a avut 78 ani. 35% la sută din vizitatori sunt copii.
  • Cele peste 200 de exponate au fost admirate până acum de turiști britanici, americani, danezi, unguri, francezi, spanioli, turci, italieni și germani.
  • Ca urmare a ecourilor favorabile și a numărului mare de vizitatori, alte două centre comerciale din alte două orașe mari ale României au solicitat preluarea expoziției în spațiile lor. Negocierile sunt în plină desfășurare.
  • Vizitarea expoziției durează, în medie, între 45 și 60 de minute, dar recordul de timp petrecut cu studierea exponatelor anatomice l-a atins un clujean care a petrecut nici mai mult, nici mai puțin de 5 ore în expoziție.

our body 2

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 31 octombrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).