Ziua Porților Deschise pentru profesori, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”

Vineri, 11 septembrie, Universal Exhibition Group organizează Ziua Porților Deschise pentru profesori în cadrul expoziției „OUR BODY: Universul Interior”. De la orele 10.00 până la ora 22.00, atât profesorii din învățământul de stat, cât și cel privat au acces gratuit în expoziție, pe baza adeverinței semnate și șampilate din partea școlii / liceului / facultății sau a legitimației de profesor.

Peste 10.000 de clujeni au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele sunt în continuare disponibile în rețeaua Eventim și la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj).

our body

Heidi Pinchal, Universal Exhibition Group: „Încurajăm profesorii să vină și să vadă expoziția și să decidă în cunoștință de cauză cât de bine poate completa programa școlară. Predarea anatomiei și fiziologiei umane de bază este esențială în educația oricărui copil și aceasta poate fi îmbunătățită și discutată într-un cadru practic. Expoziția poate o experiență rară de familie și poate fi o ocazie minunată de a începe o discuție despre anatomia umană într-un mod în care manualele școlare nu o pot face. Familiile, persoanele fizice, grupurile școlare, grupurile de studiu, artiștii care se ocupă de forma corpului – toți vizitatorii pot afla mai multe despre elementele comune și complexitatea corpului uman.”

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 31 octombrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).