Ziua porților deschise la Kokos Fun&Play

Ziua Porților Deschise Kokos

În data de 10 septembrie 2022, locul de joacă Kokos organizează ziua porților deschise. Universul Kokos Fun&Play pune la dispoziție 3 etaje destinate atât copiilor și adolescenților, dar și părinților. În cadrul evenimentului, atracțiile și jocurile puse la dispoziție sunt adaptate pentru vârsta, nevoie și așteptările clienților. Astfel, zona „Jungle Fun”, zona „Be a Star” și zona „Glamour Club” sunt amenajate cu scopul de a servi interesele fiecărui tip de client.

Primul etaj, „Jungle Fun”, este dedicat copiilor cu vârsta de până la 7 ani, unde se vor putea bucura de jocuri interactive, o vânătoare de surprize, un atelier de tatuaje, un concurs de dans cu premii și de show-ul „Disco de hârtie”.

Locul de joacă Kokos

Următorul etaj, „Be a Star”, denumit și „Teens Club”, este echipat cu PS4, FussBall, AirHockei, Biliard și un spațiu pentru show-uri TikTiok, special pregătite pentru copiii cu vârsta de cel puțin 8 ani. De asemenea, toți copiii vor dispune de apă plată și limonadă la discreție, dar și de o gustare oferită de spațiul de joacă.

Locul de joacă Kokos

Ultimul etaj, „Glamour Club”, este amenajat pentru părinți și însoțitori, într-un cadru relaxant, unde se vor putea servi aperitive reci și calde, apă plată și cafea din partea casei. Jocurile de societate și masa de biliard vor întreține atmosfera în cadrul petrecerii celor mai mari dintre clienții Kokos, cât timp copiii se vor distra unul, respectiv 2 etaje mai jos.

Loc de joacă Kokos

Vor exista două intervale orare în care copiii și părinții lor vor putea petrece timp de calitate în cadrul spațiului de joacă Kokos: 11:00-14:00 sau 15:30-18:30. Locul de joacă se află pe Bulevardul Pipera, numărul 43, Voluntari, Ilfov. Accesul în ziua porților deschise este gratuit, pe baza unei rezervări prealabile la numărul de telefon 0725349432.