Reduceri pentru studenții mediciniști în weekend-ul acesta la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”

Organizatorii expoziției „OUR BODY: Universul Interior” din Iulius Mall Cluj, oferă, în perioada 6-8 noiembrie 2015, reduceri studenților care urmează cursurile facultăților de medicină. De vineri și până duminică, între orele 10.00 și 22.00, studenții facultăților de medicină pot cumpăra bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul universitar 2015 – 2016, sau a adeverinței de student. Peste 25 000 de persoane, atât români cât și străini, au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj). 
our body cluj
 
Câteva dintre reacțiile studenților mediciniști care au trecut deja pragul expoziției „OUR BODY: Universul Interior”: 
 
„O expoziție interesantă, m-a surprins complet! Am învățat foarte mult și m-a făcut să vreau și mai mult să-mi urmez visul.” 
 
„Absolut fascinant! Ar trebui să venim să învățăm aici în fiecare zi!” 
 
„A fost pur și simplu MINUNAT! Instructiv, șocant pe alocuri, dar sentimentul de la sfârșit e grozav. Expoziția a pus punctul pe i din hotărârea viitoarei mele profesii.” 
 
„Mi-ar fi plăcut să văd această expoziție când făceam anatomie în anul I. Very cool!”
 
„Superbă expoziție! E foarte plăcut sentimentul pe care îl ai ca student la Medicină când vezi astfel de piese anatomice. Face ca toată munca depusă și tot timpul pierdut învățând să conteze la maxim”. 
 
„M-am simțit ca în timpul laboratorului de anatomie din timpul facultății. Superb!!”
 
Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.
Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 29 decembrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).