Oana Stan, speaker la ”Ele au reușit”

O tânără ambițioasă, cu un proiect solid și puternic ce are în spate o legendă de sute de ani. Ea este Oana Stan, co-fondatorea şi ambasadoarea brandului Techir, prima gama de produse cosmetice și terapeutice care valorifică resursele naturale oferite de lacul Techirghiol într-un mod în care nu au mai fost exploatate până acum. Este modelul tânărului perfecționist și vizionar care a studiat în Europa și America și a ales să-și pună în practică toate cunoștințele acumulate pentru a pune pe picioare o afacere in Romania, care prinde tot mai mult contur pe zi ce trece. Și care promite că se va înscrie, peste ani, în topul brandurilor de referinţă din industria cosmetică românească.

Originară din Techirghiol, Oana a considerat că are misiunea de a-și repune orașul natal pe harta stațiunilor balneoclimaterice din Europa la loc de cinste, prin crearea acestei game de produse care se îmbogățește de la lună la lună cu produse noi, speciale, profesionale, mai naturale și mai accesibile decât oricare brand internațional.

oana stan 2

Producția este condusă în laboratorul din Techirghiol de un chimist în baza formulelor create în colaborare cu laboratoarele cosmetice din Salsomaggiore Terme din Italia cu ingrediente la îndemână, chiar din inima lacului Techirghiol: apa salină şi nămolul sapropelic.

Oana este tânăra curioasă care ne demonstrează că nu vârsta este atuul în a-ţi crea o afacere care să fie prosperă, ci modul în care actionezi, susții, conduci și te implici în  dezvoltarea ei.

Însă, mai presus de toate, cel mai important este încrederea în produsele pe care le promovează și în miracolele pe care le poate aduce folosirea acestora.

banner ele au reusit