Ellie White, speaker la „Ele au reuşit”

Ellie White? Doar numele ei reprezintă o carte de vizită impresionantă. Este cântăreață, mamă, soție și o femeie de succes.

Care sunt experiențele, ideile și convingerile personale ale femeii Ellie White?

Pentru început, euforia debordantă de care Ellie dă dovadă de fiecare dată când urcă pe scenă ne lasă fără grai. Artista, prin atitudinea sa, ne îndeamnă să iubim viaţa, să trăim momentul pentru a nu omite nici un detaliu. Mai mult, acesta este unul dintre principiile sale, care se regăsește și în spusele lui Arthur Rubinstein: „Dacă iubești viața, și viața te va iubi pe tine”.

ellie white 2

Îşi organizeză timpul mai bine ca oricine, tocmai pentru a păstra un echilibru şi pentru a se bucura de persoanele dragi ei, precum cei doi copii ai săi, soţul şi persoanele care o apreciază.

Ellie White mizează pe un stil de viață echilibrat! Încearcă să aibă grijă de sănatatea sa, pentru a putea avea grijă și de sănatatea persoanelor iubite. Cu alte cuvinte, ei sunt o echipă, îşi oferă dragoste și liniște, unii altora.

De-a lungul timpului a învățat să îmbine pasiunile şi cert este că indiferent de locație, vibrația muzicii este mereu cu aceasta. Pe scenă, prin cântecele sale, se destăinuie celorlalți pentru a păstra o legătură cât mai stransă cu ei şi de fiecare dată lasă o sclipire în a sa urmă.

Prin urmare, pe Ellie White ca femeie o defineşte faptul că este mamă, soţie, artistă. Păstrează o relație bazată pe încredere și sinceritate cu oamenii din jurul său. Aşa cum Lucian Blaga afirma: „Totul mi se pare că are greutate, chiar și lumina. Numai farmecul femeii iubite este imponderabil”, noi spunem despre Ellie că farmecul său este imponderabil.

banner ele au reusit