Daniela Maier, speaker la „Ele au reuşit”

Mi-am dorit mereu să fiu architect. Facultatea de Arhitectură din Cluj a fost locul în care m-am format iar ceea ce înseamnă “viaţa de arhitect” am înţeles lucrând. Biroul de arhitectură “Maier Studio” s-a dezvoltat cu ajutorul clienţilor care ne-au acordat încredere. Nu e uşor să spui nu proiectelor în care nu crezi, să încerci să nu faci compromisuri. Ai nevoie de prieteni la fel de visători ca tine şi am avut marele noroc să-i întâlnesc.

daniela maier

Am înţeles în timp că avem nevoie de comunicare între specialişti şi comunitate, administraţie și constructori. Aşa s-a născut Scena Urbană.

Implicarea mea în activitatea OART a fost generată de nevoia de apartenenţă la o breaslă ce doreşte şi trebuie să impună calitate şi coerenţă într-un mediu construit cu impact major asupra vieţii noaste. Etică profesională, coerenţă în demersul architectural, colaborare între specialişti sunt câteva din ideile în care cred şi pe care sper să le regăsesc şi pe care doresc să le transmit în calitate de vicepreşedinte al OART către comunitate şi potenţiali clienţi.

banner ele au reusit