Camelia Iusco, speaker la „Ele au reuşit”

Camelia Iusco este un exemplu puternic de reușită, în ceea ce privește avocatura clujeană. A absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și a continuat aprofundarea într-un master în „Instituții și reglementări comunitare”.  Camelia este și partener fondator al societății de avocatură Codrean Iusco și Asociații.

Ambiția și determinarea au împins-o spre o carieră de succes în lobby și mediere. Cursurile pe care le-a urmat, până în prezent, demonstrează profesionalismul Cameliei și pasiunea acesteia pentru drumul pe care l-a ales în viață.  Specialist în advocacy și lobby, dar și expert în achiziții publice, Camelia și-a construit o carieră solidă, bazată pe încredere și simțul dreptății.

camelia iusco

Crezul său personal și profesional  s-a format în jurul puterii cuvântului dat și a încrederii reciproce, pentru care pledează în fața clienților săi. Relația solidă client – avocat este una specială pentru Camelia, fiind cel mai important pilon în câștigarea unui proces.

Dincolo de lumea în care profesează, Camelia este o susținătoare a comunității sale, făcând parte din Asociația Femeilor de Afaceri Cluj-Napoca, organizație care i-a dat ocazia de a relaționa cu oamenii departe de ușile Tribunalelor.

banner ele au reusit