Alexandra Stoica, speaker la „Ele au reuşit”

Te invit să mă cunoşti!

N-am să încep cu realizările mele, deşi sunt mândră de ele şi mă reprezintă. Înainte de toate vreau să mă cunoşti ca om, şi-apoi să mă descoperi ca partener în businessul tău.

alexandra stoica
Alexandra Stoica – manager executiv la Transylvania Energy Cluster – TREC

Sunt o persoană extrem de ambiţioasă, cu planuri şi vise mereu îndrăzneţe pe care am luptat cu multă pasiune să mi le îndeplinesc.

Îmi plac competițiile, de aceea locul în care mă aflu în acest moment mi se potriveşte perfect :

„o femeie în construcții = o femeie într-o lume a bărbaților”.

Cred cu tărie în misiunea şi rolul nostru ca oameni de a ne seta eforturile profesionale şi nu numai, spre a oferi comunităţii o parte din ceea ce suntem, o parte din munca noastră.

Nietzsche spunea că profesia reprezintă coloana vertebrală a vieţii. Dacă ar fi să fac un rezumat al parcursului meu, trebuie să mărturisesc că privesc cu mândrie spre profesionistul Alexandra Stoica.

Sunt inginer de instalaţii, absolventă a Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii şi absolventă de studii postuniversitare de EMBA (Executive Master in Business Administration) la Universitatea din Viena.

Sunt cofondatoare a companiei de Antreprenoriat în Instalaţii Das Engineering Grup, în cadrul căreia ocup poziţia de director executiv.

Sunt pasionată de sustenabilitate şi de domeniul eficienţei energetice, iar în prezent sunt printre puţinii BREEAM INTERNATIONAL ASSESORS din ţara noastră.

Mă implic activ în acţiunile şi proiectele derulate de RoGBC (Romania Green Building Council) în România, prin campaniile EcoBiBlioteca și Greening our Workspace.

Coordonez proiecte naţionale de anvergură, a căror importanţă şi inovaţie a fost recunoscută şi apreciată prin diferitele distincţii oferite de organismele specializate atât din ţară, cât şi internaţionale.

Toate acestea vorbesc despre mine, despre importanţa şi valoarea pe care le dau muncii şi activităţii mele profesionale. Munca a fost şi va rămâne mereu inspiraţională pentru mine, în măsura în care este variată şi aduce cu fiecare proiect sau obiectiv, ceva nou de învăţat şi aplicat.

Sunt pasionată de inovaţie, mediu şi tehnologie şi-mi doresc ca prin provocările meseriei mele să pot oferi clienţilor şi comunităţii o parte din mine şi din pasiunea mea pentru domeniul în care activez.

banner ele au reusit