Adelina Chişu, speaker la „Ele au reuşit”

Oamenii mă cunosc ca un pasionat om de comunicare. Activez ca Marketing Manager într-o mare companie de IT şi am debutat în domeniul PR&Marketing încă din timpurile faculăţii.

Sunt licenţiată în Jurnalism şi actualmente doctorandă a Şcolii Doctorale de Ştiinţe ale Comunicării la Universitatea Babeş Bolyai, cu obiectivul de specializare în Branding.

adelina chisu 1

Vorbesc cu încredere despre profesia mea şi cred că orice reuşită în viaţa are la baza determinarea şi încrederea. Ambiţia şi dorinţa mea de a reuşi în cariera au fost ingredientele care mi-au consolidat drumul în viaţă.

Organizator a multor evenimente din zona de business cât şi publice, una din pasiunile mele este să vorbesc în faţa oamenilor şi să moderez evenimente de mari dimensiuni.

Reuşitele mele profesionale mă recomandă ca o femeie hotărâtă şi curajoasă.

Provocările întâmpinate de-a lungul vieţii au dezvoltat în mine o capacitate mult mai profundă de a percepe întreaga existenţă. Cred în demnitate şi nu apreciez compromisul.

De cele mai multe ori vorbesc despre asumare şi despre echilibru. Echilibrul ne face conştienţi de puterea noastră, de resurse şi de întreaga dorinţa de a le pune în practică.

 banner ele au reusit