Copiii sunt așteptați la I Love Little Cluj

Totto Space Kidsland organizează la Iulius Parc (Iulius Mall) din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai colorate evenimente destinate copiilor, “I Love Little Cluj”. Evenimentul, ce va avea loc pe 20 iunie, încurajează sportul și viața sănătoasă în rândul celor mici, invitându-i să alerge alături de mascota spațiului de joacă, Totto.

afis kidsland

Copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 11 ani vor putea participa gratuit, începând cu ora 10:00, la un tur de alergare, ce va avea loc pe pista de atletism a parcului Iulius. Toți cei prezenți vor fi răsplățiți de către Totto cu multe premii, iar cei mai norocoși vor putea pleca acasă cu şi mai multe cadouri, câștigate la To(tto)mbola pregătită de către organizatori. Îngheţata va fi la loc de cinste, sponsor principal al evenimentului fiind Algida.

 Kidsland Totto Space este spaţiul de joacă din Iulius Mall Cluj-Napoca, amplasat la intrarea în magazinul Auchan. Aici este casa lui Totto, pe o corabie magică, care îi duce pe toţi copiii în lumea poveştilor. Alături de Totto şi de ajutoarele lui, micuţii pot descoperi cele mai amuzante jocuri şi au ocazia de a cunoaște şi interacționa cu alţi copii de toate vârstele.