5 ani de modă autentic românească de calitate şi o platformă online nou nouţă Molecule F

Prima platformă dedicată în exclusivitate designului românesc de calitate, Molecule F, cu F de la Fashion, a sărbătorit 5 ani de existenţă în mod curajos şi asumat, în cadrul petrecerii intitulate The Glow and The Show, ce a avut loc la Circ & Variete Globus Bucureşti.  În compania unui cerc exclusivist de designeri români, vedete, reprezentanţi media, parteneri, colaboratori şi prieteni apropiaţi, Molecule F cu F de la forţă a pregătit un show privat de circ compus din momente antrenante şi spectaculoase, de la numere de dresaj cu tigri siberieni până la acrobaţii elegante susţinute la mare înălţime. Toate acestea într-o atmosferă captivantă şi seducătoare încărcată de momente exotice antrenante.

„Am ales să aniversăm cei 5 ani la Globus, pentru că circul este sursa poveştilor despre performanţă, dovada pasiunii transformată în perseverenţă,  a poveştilor de mare încordare, a încercărilor şi a efortului susţinut în condiţii dificile, locul în care suspansul creşte treptat şi entuziasmul nu are limite.” Mirela Bucovicean, Owner Molecule F.

molecule f

La 5 ani de când s-a lansat, Molecule F este an de an mai mare şi mai strălucitor, menţinându-se lider pe piaţă în ceea ce priveşte creaţiile de design autentic românesc premium din România şi inovator în ceea ce priveşte tehnologia că parte integrată în modă şi lifestyle prin blogul ChicTech powered by Intel.

În aceeaşi zi aniversară, Molecule F cu F de la frumos de această dată, a lansat şi o nouă interfaţă complet îmbunătăţită, cu un portofoliu îmbogăţit de designeri români. Noul Molecule F, ce poate fi accesat şi de pe dispozitive mobile, a intrat cu peste 200 de piese noi semnate de designeri existenţi pe Molecule F şi de designeri noi introduşi în platforma. Aici poţi găsi o mulţime de colecţii noi, piese cheie de calitate, în jurul cărora îţi poţi construi ţinute cool şi adaptabile, pe care să le poţi integra în stilul tău cotidian, dar şi piese glam, care te vor face remarcabilă. Molecule-F.com îţi oferă acum o nouă experienţă de shopping, pe o platforma responsive dotată cu tool-uri personalizate, care te vor ajută să navighezi mai uşor şi mai rapid în site. Numărul pieselor de pe platforma e de ordinul miilor, iar versatilitatea acestora poate mulţumi până şi pe cel mai pretenţios cumpărător online. Molecule F vinde piese autentice româneşti semnate de designeri români în toată lumea.

Cu 5 ani în urmă, Molecule F şi-a propus să facă ceva ce în ochii multora nu era realizabil, păşind pe un teren nesigur şi neexploatat. Pentru că inima Molecule F este pasiunea pe care o punem în fiecare zi în muncă noastră, multe din obiectivele Molecule F au fost atinse. Mult mai multe aşteaptă să se împlinească!

Deşi ajuns la un prim prag de maturitate (5 years milestone),  Molecule F.com este încă în continuă dezvoltare, dedicându-se în exclusivitate creaţiilor relevante de design românesc. Construit că boutique multibrand online şi platforma de promovare, Molecule F susţine tinerii designer români, parte din activitate orientându-se către alte iniţiative conexe prin agenţia de PR inhouse – Molecule PR. Molecule F este o esenţă tare, ce poate lua forme diverse şi spectaculoase, performant că birou de presă, boutique PR şi organizator de evenimente.