Open call – Sub Reflector, ediţia a III-a

Ai ceva de spus? Ai o pasiune pe care ți-ai dori să o împărtășești cu alții? Un talent special pentru care îți lipsește publicul? O dorință puternică de a ieși din umbră și a fi văzut?

Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este ”da”, atunci ai noroc! În luna martie se reia proiectul Sub Reflector, o producție a Reactor Social.

Sub Reflector e un spectacol-eveniment unic, creat de și pentru oamenii Clujului, un loc de întâlnire între cei aflați mereu în public, dar care își doresc să urce pe scenă, și cei curioși de ce povești și talente ascund străinii alături de care trăiesc în acest oraș.

reactor 1 reactor 3

Dacă vrei să faci parte din reacție, cei de la Reactor îţi oferă o scenă, un reflector și 10 minute în care să arăți ce știi, cine eşti, pentru a spune ce crezi că merită auzit. Clujenii sunt aşteptaţi să să îşi ia inima în dinți și să iasă din pasivitate, să fie, măcar o dată în viață, cel privit.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți o scurtă descriere a ta și a momentului pe care dorești să îl prezinți, până cel târziu pe 10 martie. Înscrierile se fac la adresa de mail subreflector@gmail.com. Pentru mai multe detalii : 0723.279.454 / 0748.940.531.

 afis open call