Corporate Games lansează „Republik of Sport” la Cluj

Corporate Games, cel mai mare Festival Multi-Sport mondial pentru firme şi corporaţii, se va inaugura în mai 2015 la Cluj, cu întreceri la 11 sporturi (Basketball, Sah, Alergare, Cyclism,  Fotbal în 6, Înot, Tenis de masă, Tenis de câmp, Bowling, Volei şi Biliard).

Republik of Sport va fi o platformă online pe care firmele vor putea introduce detalii despre toate activităţile de wellness pe care le desfăşoară, competiţii interne sau externe la care participă, participanţi, performanţe obţinute etc.

Platforma va include toate activităţile sportive în care se implică firmele, acordând puncte pentru participarea angajaţilor la evenimente, rezultând un clasament Best of wellness cu scopul stimulării implicării firmelor în activităţi sportive, cu impact direct asupra angajaţilor. Cei mai buni angajatori vor fi premiaţi la sfârşitul anului, dar vor fi recompensate şi sporturile de echipă.foto 2

Corporate Games este o combinaţie între sport, business şi turism, reunite într-o competiţie mondială între corporaţii, similar cu Jocurile Olimpice, organizând întreceri sportive pentru amatori, de către profesionişti.

Misiunea Corporate Games este de a aduce oamenii împreună prin sport, şi de a încuraja spiritul de echipă, un stil de viaţă sportiv, relaţiile de afaceri, cât şi integrarea socială.

Istoria Corporate Games

Acum 30 de ani, Dr Maureen Johnson a avut ideea de a oferi tuturor posibilitaea de a participa la un eveniment sportiv de amploare, similar cu olimpiadele, în care țările sunt înlocuite de firme și corporații. Prima ediție s-a desfășurat la San Francisco și a fost un suuces imens.

Începând cu 2012, România s-a alăturat circuitului internațional Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv din lume care promovează sportul în masă pentru amatori, mișcarea și valorile generale ale sportului, organizând în 28 de țări de pe întreg globul festivaluri sportive pentru corporatiști.

Peste 1.000.000 de corporatiști au participat în cele 30 de ediții desfășurate până acum, de pe toate cele 5 continente. 

Între 24-27 Mai 2012 prima ediție a avut loc la București, iar în iunie 2015 vom sărbători cea de a 10-a ediție tot în București.  Peste 10.000 de corporatiști au participat la competițiile Corporate Games în România la București și Brașov.

foto 1