Run, dear, run!

Stilul de viaţă sănătos ne cucereşte din ce ȋn ce mai mult pe toţi. Preocupările noastre ȋn această direcţie se regăsesc mai ȋntâi ȋn domeniul alimentaţiei, fireşte, dar nici moda nu se lasă mai prejos, mai ales că designerii sunt cei care dau tonul ȋn cele mai multe dintre aspectele vieţii noastre. Ei sunt cei care au lansat trendul bio, tot ei au repus stilul etno ȋn drepturi şi tot ei sunt cei care acum proclamă sportul drept vedetă a podiumurilor, deci şi in viaţa noastră a tuturor, coborând de pe canalele tv sportive direct ȋn street style şi nu numai.

Dacă fotbalul ocupă locul numărul 1 ȋn preferinţele bărbaţilor, dar ȋncălţămintea cu crampoane nu a ajuns ȋn garderoba masculină (spre fericirea tuturor), pentru femei pantofii sunt un fel de fetiş, iar sportul ca tendinţă fashion ne aduce ȋn garderobă o ofertă incredibil de bogată de pantofi cât se poate de sport sau doar cu un design de inspiraţie sport (de data asta cred că doar spre fericirea femeilor, nu şi a bărbaţilor şi a portmoneelor lor).

[easyrotator]erc_18_1407902109[/easyrotator]

Podiumurile internaţionale au fost invadate deci de toate tipurile de ȋncălţăminte sport, vedetele ȋi poartă cu nonşalanţă ȋn ţinute din cele mai interesante, iar noi ne ȋntrebăm care este combinaţia perfectă ȋn care putem introduce pantoful sport?

Ȋn materie de jeans, boyfriend jeans este ȋn acest sezon pe buzele tuturor. Deşi idealul e asociat cu un pantof cu toc, dar combinat cu un pantof sport şi o cămaşa poate fi o ţinută minunată pentru zilele cu program foarte ȋncărcat.

Nici ȋntr-o combinaţie cu un jeans slim, colant sau orice pantalon model fit, pantofii sport nu se lasă mai prejos. De preferat să fie “cu vedere la gleznă”, pentru că alungeşte vizual piciorul.

Pentru că designul pantofilor de inspiraţie sport a fost invadat de culoare, de materiale care mai de care mai deosebite, asortatul lor nu mai ridică bariere nici măcar ȋntr-o ţinută elegantă. De aceea veţi vedea combinaţii reuşite de fuste ori rochii cu pantofi sport inclusiv la evenimentele cu pretenţii.

[easyrotator]erc_1_1407902284[/easyrotator]

Pantoful sport a intrat până şi ȋn combinaţiile bărbăteşti, chiar şi costumele acestora pot fi ȋmbogăţite cu un pantof sport, printr-o atentă asortare şi un styling cât mai creativ.

Aşadar, nicio zi fără sport, nicio clipă fără atenţia pentru sănătate, dar nicio ţinută care să refuze un pantof sport. De aceea, cel mai potrivit ȋndemn, pentru orice moment al zilei, este: run, dear, run!