Personal Development School – startul în carieră pentru studenţii cu aspiraţii înalte

scoala de dezvoltareÎn perioada 12-16 mai, „Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj” organizează cea de-a 10-a ediție a proiectului Personal Development School 2014. Scopul proiectului este de a le oferi studenţilor un start în carieră printr-un program adaptat nevoilor actuale ale acestora.

Această ediție va fi totodată proiectul inaugural al VIP Cluj, care îşi propune să transforme potenţialul în excepţional într-o comunitate valoroasă. Oportunitatea şi atractivitatea acestui proiect rezidă în necesitatea studenţilor de a se cunoaşte mai bine pe ei înşişi pentru a lua decizii de carieră în cunoştinţă de cauză, dar şi crearea de experienţe care să îmbunătăţească conectivitatea între studenţii clujeni.

Participanţii proiectului vor beneficia de o serie de workshop-uri destinate cunoaşterii şi management-ului propriei persoane, precum şi o parte practică în care vor învăţa cum să construiască un CV şi o scrisoare de intenţie. În cadrul proiectului PDS 2014, vor fi aduşi specialişti cunoscuţi pentru experienţa lor şi relevanţa în programul activităţilor, precum Călin Biriş, consultant şi trainer în marketing online şi social media, la agenţia Loopa MarCom. Printre invitați îi regăsim și pe Cristina Varo, coach şi trainer pe creşterea încrederii în sine, pe Florin Şomodi, un trainer ce va atinge subiecte de leadership şi dezvoltarea calităţilor personale, dar și pe Raluca Culda, membru al echipei Toast Masters Cluj, și Adrian Rusu de la Solver Consulting.

Înscrierile se fac până în 4 mai pe site-ul www.personaldevelopmentschool.ro iar în urma procesului de selecţie vor fi aleşi 30 de participanţi.