Un nou început

Primăvara își intră în drepturi. Ziua crește și soarele ne zâmbește tot mai des din înaltul cerului.

Faptul că începe primăvara se vede și în coloritul străzii. Încep să mă uit cu alți ochi la ceea ce mă înconjoară. Spuneam de culoarea străzii, deja este mai vie: apar fete tinere și frumoase, îmbrăcate vesel, în culori pastelate (dispare încet griul și maroul cu care ne-am obișnuit), doamne aranjate, proaspăt vopsite (consider asta un omagiu adus acestui anotimp), terasele din zonele pietonale încep să apară și chiar dacă adie vântul, lumea stă de vorbă, adunată în jurul unei raze de soare. Parcă și zumzetul străzii a crescut în intensitate: mai multe râsete, mai multe țipete de copii, totul este mai vesel.

M-am bucurat foarte mult că mi-am găsit un moment în care să văd toate astea. Mă bucur că drumul meu nu se împarte doar între serviciu, un mall rapid şi acasă. Mă bucur că a venit primăvara. De multe ori, când mă întorc seara acasă de la serviciu, îmi deschid larg geamul de la mașină și simt un miros inconfundabil de primăvară.

Spring-Day

Faptul că mi-am permis luxul de a urmări strada, oamenii, de a sta pe o bancă în centrul orașului, m-a făcut să mă gândesc la ce am făcut iarna aceasta. Am tratat foarte multe răceli, stări de astenie și depresie cu sacul, imunități scăzute (și sincer, greu de crescut în anotimpul rece), dureri de oase, dar m-am și bucurat  de prietenele mele, clientele mele fidele, care s-au ocupat de ele chiar și în anotimpul rece. Puține sunt doamnele sau domnișoarele care se întrețin pe tot parcursul anului și cred că este un moment bun să le felicit și să le mulțumesc că au încredere în mine și în sfaturile mele. Au fost luni dedicate iubirii și frumuseții în care sunt sigură că au strălucit. De multe ori m-am gândit ce frumoase sunt și că poate nici nu ar fi cazul să mă viziteze atât de des. Asta mă face să le apreciez și mai mult. Vor întâmpina sezonul picioarelor fără ciorapi cu fruntea sus. Felicitări doamnelor!

Suntem abia la începutul primăverii. Bucurați-vă că vine soarele peste voi, priviți un pic altfel viața și începeți să vă ocupați de voi. Am arătat în numeroase articole că se poate pentru toate buzunarele. Important este să vă capacitați, să aveți încredere în voi (credeți-mă că acestea nu sunt niște sfaturi de duzină, asta simt și eu că trebuie să fac și de aceea vă recomand și vouă).

 Vreau să fie un îndemn și un omagiu pentru frumusețe, pentru încrederea în voi. O meritați.

  Vă doresc o primăvară frumoasă, frumoaselor….

Sursa foto: crushable.com