Beauty of Entrepreneurship – 9 Noiembrie 2016, o zi care va deveni memorabilă pentru antreprenoriatul din România!

Pe data de 9 Noiembrie 2016 în cadrul Facultăţii de Drept, în amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinţă dedicată antreprenorilor din România. La iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor din România, speakerii internaţionali sub bagheta lui Perry Timms, îşi dau întâlnire în cadrul Beauty of Entrepreneurship 2016 – prima conferinţă internaţională despre antreprenoriat, leadership, femei în afaceri şi nu numai!

Și pentru că foarte multe femei nu își cunosc încă adevărată putere și valoare, acesta este momentul în care se pot regăsi. Speakerii noștri vă vor oferi tot suportul lor, printre care și Yvette Larson care ne transmite gândurile ei:

“9 Noiembrie 2016-este ziua în care va vom aduce scânteie și magie. Pe lângă asta, veți obține informații pe care le veți putea transformă în unelte pentru a va atinge țelurile, oriunde va veți află în drumul vostru antreprenorial. Femeile sunt excelente comunicatoare și bune clăditoare de relații. De aceea Social Media este pentru noi, femeile. Vom discută despre cine sunteți voi , că și valori și încotrova doriți să va îndreptați, că și viziune. Vom discută despre superputerile voastre, că și talente și aptitudini și cum puteți să aveți un impact pozitiv asupra lumii folosindu-va de aceste daruri. În decursul evenimentului ne vom împărtăși unii altora provacarile prin care am trecut și succesul obținut , ne vom susține reciproc și vom creă un cadru inspirational, în care ne vom încuraja și vom reuși să fortificăm comunitatea de antreprenori din România!”

Yvette Larson este un strategist în Social Media, fondatoare a website-ului Bucharest Lounge dar a altor pagini despre România. Este scriitoare și totodată jurnalistă prin intermediul blogului de pe website Bucharest Lounge și pe Republica.ro.

Biletele pentru conferința Beauty of Entrepreneurship 2016 pot fi achiziționate în format electronic de pe site-urile: www.bilete.ro; www.eventim.ro; www.bilet.ro; www.startickets.rowww.ticketnet.ro;.

Biletele pot fi achiziționate și prin cerere pe email către cristina@anaa.ro. Și pentru că știm cât de important este să fii împreună cu prietenii, colegii și partenerii, am creat o ofertă specială pentru grupuri de minim 5 persoane! Pachetul 5 dimensiuni ale Frumuseții. Vino alături de prietenii sau colegii tăi și poți beneficia de un discount de 15 % pentru biletele achiziționate.

Printre subiectele principale care vor fi dezbătute în cadrul conferinței, se numără:

Rolul social media în business și implicit în antreprenoriat-Pentru că trebuie să ne adaptăm cu rapiditate și usurintă, iar dezvoltarea tehnologiei joacă un rol important în acest sens;

Abordarea corectă și surpinderea esenței fiecărei situații, dar și esența ta-Pentru că trebuie să devii un bun analist, să fii mereu pe fază și întotdeauna să știi să îți recunoști valorile tale și pe ale celorlalți;

Ce inseamnă de fapt să fii leader?-O întrebare la care este imperios necesar să îți răspunzi în momentul în care iei decizia să devii antreprenor și nu numai. Doar că în antreprenoriat vei fi “testat” în fiecare zi pentru abilitătile de leadership, chiar dacă este vorba doar de ține sau ai și câțiva angajați sau parteneri;

Cum îți alegi echipa potrivită? Și iată că este nevoie de intuiție, obiectivitate și din nou abilităti de leader pentru a reuși să îți formezi echipă de care ai nevoie. Relațiile interumane sunt de fapt filtrul tuturor rezultatelor pe care le obținem pentru că trăim într-o societate și avem nevoie unii de ceilalți pentru a realiza și atinge obiectivele dorite.

Beauty of Entrepreneurship inseamnă multe alte subiecte interesante și povești ale unor oameni care au avut curajul să își urmeze visul, speakeri internaționali care vor transformă o conferintă într-un eveniment grandios care se dorește să devină recurent în România.

Printre speakerii prezenți în cadrul conferinței Beauty of Entrepreneurship se numără:
Perry Timms – speaker TEDx cu peste 20 de ani de experientă în adaptarea lumii de business cu schimbările din tehnologie și dezvoltare organizatională, fondator al PTHR (People and Transformațional HR); Penny Haslam – speaker profesionist, cu experientă în jurnalism de business în cadrul BBC, în prezent specializată în consultantă media și formare profesională; Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoană ambitioasă și cu darul de a motiva pe toți cei care o cunosc; Julie Bishop – specialist în social media și recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, în branding și marketing; Branislava Antovic – blogger și fashion stylist din Serbia, antreprenoare și pasionată de lumea modei; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeză care a vrut să facă cunoscută întregii lumi frumusețea României; Maria Andrei-în prezent organizator și director artistic al evenimentelor de fashion. Măria are o vastă experientă în lumea modei că fashion stylist, având în portofoliu colaborări cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro și multe altele; Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat în performantă profesională, marketing și neuroștiințe. Speaker TEDx și autor al cărtii “A networking book”; Amalia Iscu – co-fondatoare a școlii de dans Tango Tangent, pasionată de tango, instructor și dansator profesionist; Gilbert Iscu – co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar și de marketing, ocupându-se de imaginea și întregului cadru de marketing și creație al școlii și Daniel Măndită – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbări profesionale pană când a descoperit frumusețea antreprenoriatului, urmându-și pasiunea: Tango.
Conferința se va încheia cu o Gală de premiere și cocktail party care vor fi găzduite de Sheraton Bucharest Hotel. Mai multe detalii pe: www.anaa.ro.
Organizatori Beauty of Entrepreneurship: Asociația Natională a Antreprenorilor (ANAA), Pandorra Story Style, România Autentică, Scoală de Business, Flori de Ie.

ww_kv_1600px