Made in RO – Târgul de design românesc se anunţă magic de Crăciun

Între 21 şi 22 decembrie va avea loc la Bucureşti cea de-a treia ediție a târgului celor mai alese și creative cadouri din România, toate semnate de designeri români.

Evenimentul Made in RO – Târg de design românesc, pregătit de DESIGNIST, se va desfăşura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Vino la Impact Hub Bucharest

Sub numele de Christmas Design Magic, ediţia se anunţă foarte tentantă: peste 40 de designeri vor expune colecții nou-nouțe, iar sute de cadouri de designer, special pregătite pentru acest eveniment, te provoacă la shopping de design românesc: podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucării și accente fashion.

[easyrotator]erc_12_1386837060[/easyrotator]

„Această ediție Made in RO, cea mai mare ediție de până acum, ne confirmă faptul că designul ca industrie creativă care poate aduce un plus economic este în mare avânt. Acum doi ani nu vorbea nimeni despre design românesc de obiect, iar acum iată că am invitat 46 de designeri să expună și încă primim portofolii pe care le punem la păstrare pentru ediția următoare”, ne spune Elis Popescu, fondator și Brand Manager DESIGNIST.

Colaj foto obiecte Made in RO

Made in RO este cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale.