Ziua Mondială a Sănătății Mintale

sanatate_mintalaAstăzi, Asociația Minte Forte din Cluj-Napoca va sărbători Ziua Mondială a Sănătății Mintale prin prezența în Hipermarketul Cora cu un stand de activități adresate publicului clujean.

Voluntarii organizației vor împărți pliante informative pe teme de interes general din domeniul sănătății mintale, le vor oferi trecătorilor baloane cu mesaje specifice și îi vor invita să lase răspunsuri la întrebarea ”Tu ce faci pentru bunăstarea ta mintală?” pe un panou amplasat în acest scop.

De asemenea, vizitatorii standului vor putea afla mai multe despre proiectele Minte Forte în derulare și în special despre evenimentele de educație pe teme de sănătate mintală pregătite pentru ei în această toamnă. Standul va fi amplasat în apropierea zonei food court a hipermarketului.

Asociația Minte Forte, fondată in 2010, este o organizație non-profit dedicată promovării sănătății mintale prin inițiative educative adresate publicului larg, suport asigurat persoanelor cu probleme de sănătate mintală și prin proiecte de dezvoltare personală.

Sursa foto: asmc.ro