Săptămâna Business Ladies Club – Lady today, business lady tommorrow II

Echipa Business Ladies Club, prin intermediul proiectului de față și cu sprijinul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, încearcă să ajute la consolidarea acestei fundații educaționale și la așezarea primelor cărămizi în realizarea unei afaceri. Astfel, proiectul se va desfășura timp de cinci zile consecutive (10-14 martie 2014), fiecare zi fiind dedicată unui aspect important inițierii unei afaceri ( Dezvoltare personala, Marketing, Imagine, Aspecte juridice, Aspecte financiare).

BUSINESS LADY

Mentorii personali, spirituali ne sugerează adesea ca orice afacere este comparată cu o construcție, de aceea realizarea acesteia trebuie făcută pas cu pas pentru a nu se surpa când ne e lumea mai dragă sau succesul mai aproape. Dacă fundația nu e solidă, degeaba dorim să o ridicăm. 

În cadrul fiecărei zile vor exista atât dezbateri realizate din punct de vedere teoretic cât și practic. Ultima zi se va încheia cu o gala. În cadrul galei vom avea ca invitaţi toţi partenerii şi sponsorii noştri, trainerii, profesorii facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, precum și participanţii proiectului.

 


business lady 1