Veronica Frişan – Passion for Fashion

veronica-frisanVeronica Frișan a pășit de puțină vreme cu pași hotărâți pe Bulevard. Creațiile ei vestimentare m-au fermecat de la prima întâlnire. Talentul își spune însă cuvântul în cazul ei și atunci când ne povestește despre lumea văzută cu ochi de designer creativ și nonconformist.

Ce te-a convins să te alături echipei Bulevard?

Am primit o invitație în vederea unui interviu. Atunci am fost plăcut surprinsă de prezența Soniei Nechifor și totodată de faptul că mai există oameni care sunt pe aceeași lungime de undă ca tine (inside hint). Nu știu dacă a fost o alăturare singulară, mai degrabă o încercare de a-mi delecta o altă pasiune spre public. Alăturarea unei asemena echipe nu poate decât să te bucure cu fiecare editorial.

De unde pasiunea pentru scris? 

Nu știu dacă a început neaparat ca o pasiune…  pur și simplu s-a întâmplat. Tensionată fiind, am pus totul pe hârtie și am citit cu voce tare. Așa a început totul.

Mai bine spus, cred că am fost convinsă să îmi împărtășesc gândurile, recunosc. Întotdeauna am simțit o relaxare imediată după ce mi-am lăsat of-urile pe hârtie. Îmi place să mă cunosc pe mine prin prisma unui deliciu creativ.

Cum se completează articolele tale cu viața de zi cu zi, cu designul?

Având în vedere faptul că prezintă un numitor comun, este ca un studiu mai aprofundat și totodată o încercare de a ajunge la înțelegerea publicului. Când creezi, te adresezi unui public, pe care vrei să îl cucerești în timp, dorești să te perceapă pe tine prin prisma creației tale. Același lucru se poate explica și prin prisma unui editorial, îți cauți publicul, îl aștepți și încerci să îi oferi cât mai multe cunoștințe practice. Nu toată lumea este avizată pe toate domeniile. Atunci când se poate, de ce să nu împărtășim câte un sfat sau două.

Ce te definește cel mai bine?

Creativitatea – mă consider o persoană foarte creativă și spontana, it just pop’s into my head!  Îmi place să depun efortul necesar pentru a termina un lucru exact așa cum mi-l imaginez, nu mă conformez cu: atât se poate. Întodeauna îmi clădesc noi trepte de urcat și îmi ofer o critică pe măsurp. Critica mă ajută să mă autodepășesc și să îmi stabilesc target-uri noi.

Sfatul tău pentru femeia secolului XXI?

Sfatul meu este să îmbrățișeze fiecare etapă a vieții ei așa cum este, cu bune și rele, cu tinerețe și bătrânețe. Să nu te oprești niciodată din drum și să privești mereu înainte. Have fun while doing what you like & enjoy the ride.