A doua ediţie a workshop-urilor PRbeta, la Cluj

Între 14 octombrie şi 30 noiembrie are loc a doua ediţie a Workshop-urilor PRbeta, dedicate studenţilor şi masteranzilor din facultăţile de comunicare şi jurnalism. În acest an, evenimentul se desfăşoară în cinci centre universitare ale ţării: Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Iaşi şi Timişoara.

La Cluj-Napoca workshop-urile încep săptămâna viitoare, pe 14 octombrie şi durează cinci zile. Studenţii doritori încă se mai pot înscrie pe site-ul PRbeta sau pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro. Procesul de selecție include și un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri.

prbeta

Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop de anul acesta sunt specialişti în domeniu, cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online.

Dintre profesori îi menţionăm pe: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada, Monica Jitariuc, Managing Director la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media şi Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare.