Prințesa Charlene la Balul Iubirii în Monaco

Opera Garnier de la Cazinoul din Monte Carlo a fost locația aleasă pentru Balul Iubirii (Love Ball) din acest an. Prințesa Charlene, Prințesa Caroline și Tatiana Santo Domingo și-au etalat rochiile fermecătoare pe covorul roșu de la celebrul bal, găzduit de modelul de talie internațională Natalia Vodianova.

charlene

Prințesa de Monaco a strălucit într-o rochie roz pal fără bretele, în timp ce Prințul Albert i-a fost alături. Oaspeții s-au bucurat de o cină generoasă, iar divertismentul asigurat de Opera din Rusia a fost pe placul tuturor. Obiectele scoase la licitație au fost pe măsura evenimentul organizat cu scopul de a strânge finanțare pentru Fundația Naked Heart. Cele mai spectaculoase oferte ale licitației au fost: o călătorie la Monaco (genți de călătorie Louis Vuitton incluse), un stagiu la Chanel sub îndrumarea maestrului Karl Lagerfeld și un colier cu diamante realizat de cei mai celebri bijutieri ruși.

Fundația Naked Heart înființată în anul 2006 de către Natalia Vodianova strânge fonduri pentru ajutorarea copiii cu nevoi din țara natală a modelului, Rusia.

Sursă știre și foto: hellomagazine.com