Zodiacul femeii-balaur

Am observat în jurul meu din ce în ce mai multe femei-balaur. Poate pentru că cine se aseamăna se adună sau poate doar am învățat să ignor ceea ce nu-mi place: pisiceli, zâmbete montate în oglindă după un studiu intens și multă vorbă… fără rezultat.

hat

Caracteristici generale: semn ferm, feminin.

Elemente definitorii: privirea de gheață.

Calitate definitorie: semn fix – stabilitate. Rafinament.

Cum o recunoști: pășește ferm (atât cu tocurile de 15, cât și în converși), te fixează cu privirea aparent rece și se uită în ochii tăi până începi să-ți plimbi privirea prin toate colțurile camerei. Îți turuie informații din toate domeniile de expertiză. Te închide la scrabble. Nu chicotește la glumițele tale seci, ci îți răspunde cu metafore și anagrame nemaiîntâlnite.

Principalele calități: inteligență peste medie, adaptare la mediu după bunul ei plac, hotărâre de a te călca pe cap.

Cea mai puternica dorință a zodiei: să transforme bărbatul feroce într-un motan cu lacrimi în ochi.

Personalitatea femeii-balaur se conturează mai ales prin determinare și ascunderea emoțiilor. Nu o impresionează cuceririle anterioare, vilele de pe Marte sau semnele de parvenit. Poate doar diplomația și buna purtare (și o cutie de ciocolată). Își cunoaște foarte bine obiectivele și acționează mereu după un plan binestabilit. Are back-up la back-up. Nu încerca să o surprinzi. E mereu cu doi pași înainte. Nu face compromisuri.

Cum cucerești femeia-balaur… aici povestea e complicată. Femeile care intimidează băieți (prin băieți rog a se citi orice exemplar masculin, de orice vârstă, care poate fi constant „călcat pe cap”) pot admira un bărbat. Șarmant, puternic, inteligent, capabil să păstreze contactul vizual pe tot parcursul timpului pe care ea îl hotărăște. Fii de neclintit. Chiar dacă-ți va combate toate argumentele, rămâi la convingerile tale. Va admira o coloană vertebrală stabilă. Nu încerca să pari ceea ce nu ești. Dosarul tău a fost studiat cu mare atenție de experți. Îți cunoaște vulnerabilitățile și va profita de ele. Îți cunoaște atuurile și le va desființa.

Concluzii: Ai două căi de a face față situației atunci când te îndrăgostești de femeia-balaur: fugi – dacă nu ești capabil să alergi în ritmul ei SAU rămâi și joacă după regulile ei. Efortul va fi meritat. Mai ales seara când se va refugia în brațele tale.

Sursă foto: suitupordie.com

Laura Opriş
Laura Opriş

Ador mâncarea bună, serile cu prietenii dragi, date-uri sau “nedate-uri” în locuri inedite, prânzurile cu cele mai minunate fapturi din lume (prietenele mele, evident!), weekend-urile liniştite, frumosul pur şi simplu…, în orice moment al vieţii noastre încărcate de gadgeturi, întâlniri şi deadline-uri pe toate planurile. “Cine nu o face?!” m-ati întreba… “Să începem cu o mică pauza” îmi spunea cineva acum muuulţi ani. Mi-am propus să încep să savurez lumea înconjurătoare, să mă bucur de micile plăceri ale vieţii… o cafea binemeritată, o ciocolată care+ti suceşte minţile, pantofii de “cenuşăreasă” şi câte şi mai câte… pe care le voi împărtaşi, aici, cu voi.