Waterdrop aduce Savoarea Verii și lansează un trio de arome fructate în ediție limitată

Summer Collection - Max Manavi-Huber - 001 Color Adjust

Waterdrop, compania animată de cele mai bune intenții în favoarea protejării mediului înconjurător, recunoscută pentru insuflarea obiceiurilor de hidratare, își consolidează poziția de promotor al unui stil de viață sănătos. Producătorul anunță lansarea unui trio de arome fructate – colecția Savoarea Verii în ediție limitată.

Vara se numără vacanțele, dar și cele mai ridicate temperaturi în termometre. Hidratarea devine astfel un obicei vital pentru a trece cu brio peste zilele caniculare oriunde ne-am afla. Fie la mare sau la munte, pe plaja preferată sau cucerind un alt vârf montan, fie explorând străzile fierbinți ale orașului, colecția capsulă de vară Waterdrop este gata să ne revigoreze cu trei arome fructate noi și accesorii asortate, pe măsură. 

Pentru ORANGE, LEMON și GRAPEFRUIT, aromele vedetă din gama de Microdrinks ale acestei veri, au fost folosite extracte de fructe de înaltă calitate, fără zahăr adăugat, iar cuburile colorate rezultate sunt pregătite să ne încânte papilele gustative și să satisfacă senzația de hidratare la orice oră. 

Summer Collection Waterdrop

Waterdrop deschide acest sezon estival și cu noi recipiente într-o gamă variată de culori, carafe și pahare cu un design elegant, confecționate din sticlă borosilicată, canelată și delicată. Ele sunt potrivite pentru a aduce un plus de culoare mesei cu prietenii și, în același timp, sunt la fel de practice pentru ieșirile cu familia la picnic. Decorul poate fi completat cu o pătură versatilă, Picnic Blanket, în nuanța waterdrop® Signature Green și o geantă în dungi, cu design atemporal, cu ajutorul căreia să transporți tot ce ai nevoie până la destinație. 

„Cu fiecare colecție ne dorim să lăsăm o amprentă minimă asupra mediului, iar când tragem linie la final de proiect, vrem să fim întotdeauna siguri că ne-am adus aportul pozitiv în drumul către schimbare și conștientizare colectivă. Prin lansarea waterdrop® Savoarea Verii în ediție limitată, vrem să contribuim la o stare generală de bine prin hidratare în sezonul cald, atunci când ar trebui să îi acordăm cea mai mare atenție și să consumăm o cantitate optimă de lichide.

Cu acest prilej, tragem și un semnal de alarmă asupra recipientelor din plastic ce ajung mai degrabă să altereze gustul apei decât să îl păstreze în aceeași parametrii calitativi de la îmbuteliere. O gură proaspătă de apă fructată din recipientul potrivit este exact ce avem nevoie pentru a ne reda tonusul în momentele de caniculă, printre razele puternice ale soarelui. 

Dintr-o explozie citrică de lămâie, o dulceață înțepătoare de grapefruit sau din cea mai nouă aromă de portocală proaspătă, consumatorii se pot bucura în funcție de preferințe de gustul autentic al sucurilor fără zahăr, din cea mai recentă gamă de Microdrinks în ediție limitată. În plus, dacă sucurile Fanta sunt băutura lor răcoritoare preferată, aceștia se poate bucura acum de o formulă sănătoasă care oferă aceeași aromă cu ajutorul cuburilor cu gust de portocală, dizolvate în apă minerală”, a declarat Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

 

 

Deseori suntem tentați să fugim după un mesaj negativ, când am putea mai degrabă să îl conturăm ca pe unul constructiv. Colecția Savoarea Verii în ediție limitată evidențiază că nu e niciodată prea târziu să ne reîndrăgostim de gustul fructelor, indiferent de ce băuturi consumăm înainte să descoperim cuburile revigorante. Astfel, Waterdrop își înnoiește portofoliul cu o nouă abordare pozitivă în privința hidratării, de data aceasta cu arome de fructe, în completarea celor de ceai care întregesc portofoliul.