Waterdrop dă startul sezonului estival prin extinderea gamei ICE TEA cu o nouă aromă

Pentru a întâmpina cum se cuvine sezonul estival, Waterdrop continuă să le ofere clienților săi o experiență de hidratare inedită odată cu lansarea celui mai nou sortiment în ediție limitată – Ice Tea Raspberry. Inspirată de zilele lungi și călduroase de vară, cât și de nevoia de hidratare și revitalizare, noua aromă aduce în prim-plan gustul îmbietor al zmeurei și prospețimea ceaiului cu gheață. Astfel, compania reușește să redefinească experiența unui regim de hidratare sănătos și sustenabil, oferind o alternativă unică pentru cei care apreciază atât gustul, cât și beneficiile produselor pe care Waterdrop le comercializează.

Prin aroma puternică de zmeură și subtilitatea extractului natural de ceai negru, Ice Tea Raspberry se distinge de toate celelalte băuturi răcoritoare. Chiar dacă beneficiile cuburilor Microdrinks sunt deja cunoscute de către consumatori, este important să amintim faptul că pe lângă aportul de vitamine, noua colecție se remarcă și prin cantitatea redusă de cafeină din fiecare cub de hidratare. În comparație cu o cană de 200 ml de ceai negru, care conține 59 mg de cafeină, cuburile Microdrinks conțin doar 1.8 mg de cofeină/100 ml de apă. 

Pe termen lung, reducerea conținutului de cafeină din băuturi aduce numeroase beneficii pentru sănătate. În primul rând, poate contribui la îmbunătățirea calității somnului, deoarece excesul de cafeină poate interfera cu ciclurile naturale de somn. De asemenea, ajută la gestionarea nivelului de stres și anxietate, evitând simptomele asociate consumului excesiv de cafeină, precum palpitațiile sau senzația de nervozitate. În acest mod, iubitorii de ceai rece se pot bucura de gustul inedit al băuturii, având grijă în permanență de starea de bine.

„Chiar și în timpul verii, prioritatea principală este să ne asigurăm că toți consumatorii noștri se bucură de o hidratare adecvată și de o sănătate optimă. Cu lansarea noii colecții Ice Tea Raspberry, ne dorim să subliniem importanța vitală a hidratării în sezonul cald, oferind o alternativă sănătoasă, revigorantă și delicioasă. Această colecție aduce împreună beneficiile extractului natural de ceai negru, oferind nu doar o doză binevenită de energie, dar și o experiență aparte a savurării băuturilor răcoritoare în zilele caniculare de vară. Ne străduim să creăm mai mult decât niște simple băuturi, ci momente de relaxare și experiențe de hidratare cât mai plăcute pentru comunitatea noastră”, declară Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

În completarea experienței unice de hidratare, Waterdrop aduce în atenția publicului și o nouă sticlă reutilizabilă, disponibilă în 3 culori. Perfectă pentru o zi la plajă sau pentru o plimbare relaxantă în oraș într-o zi toridă, sticla borosilicată este menită să păstreze băutura la temperatura ideală pe parcursul întregii zile. Cu un aspect lucios și un design ergonomic, aceste accesorii sunt partenerii ideali pentru a savura fiecare moment de răcoare din timpul verii. De asemenea, prin lansarea noii colecții, compania evidențiază angajamentul față de sănătate și sustenabilitate, inspirând consumatorii să facă alegeri conștiente pentru o viață mai echilibrată.

No Comments Yet

Comments are closed