Showcase of Young Talent caută artiștii de mâine

Showcase of Young Talent (SYT) revine cu a treia ediție a evenimentului în care tinerii creatori din România devin protagoniștii propriilor alegeri.

Pe parcursul a trei zile, agenți de casting, curator, reprezentanți ai muzeelor și galeriilor și alți profesioniști din domeniul artelor vor deveni deschizători de drumuri pentru elevii de liceu. Publicul pasionat nu va fi neglijat, ci i se vor deschide porțile cu drag către o lume a poveștilor din spatele scenei pe care ia viață arta.

var1

Anul acesta, SYT va avea loc la București, între 7 și 9 septembrie și vine cu o formula care să fie pe gustul tuturor.

Programul va cuprinde o expoziție de arte vizuale, mixed media, fotografie, proiecții de scurtmetraje și spectacole de teatru, realizate de tineri liceeni cu vârste cuprinde între 14 și 19 ani. Pentru cei care vor să descopere ce se află la granița dintre muncă și talent, curatorii Showcase of Young Talent vor oferi feedback și îndrumare pentru viitorii artiști ai generației de astăzi. Pentru a putea dezvolta ideile care i-au însoțit ani de-a rândul, vor susține workshop-uri dedicate fiecărei discipline.

Experiența și primele încercări se vor întâlni sub ochii voștri și vor hotărâ ce drum duce către progress și cum pot primii pași să ghideze visele unor tineri fără experiență, sub bagheta celor care cunosc și au trăit deja acești ani.

Pentru înscrierile la eveniment, liceeni sunt rugați să trimită materialele necesare pe adresa de e-mail syt@ideoideis.ro, până pe 2 august 2018, ora 20:00. Rezultatele vor fi comunicate până la data de 9 august 2018. Tinerii care nu sunt din București nu vor avea de ce să-și facă griji, deoarece organizatorii asigură decontul transportului și cazarea în toate zilele de festival.

37336493_1852491085058541_844037403822784512_n (1)

Pentru mai multe detalii legate de regulamentul SYT și înscrierile la una dintre secțiunile programului, cei interesați sunt rugați să acceseze pagina https://bit.ly/2NnwGAG.