Luna reducerilor la articolele de plajă

Marina Yachting, brandul premium genovez de inspirație navy, revine cu reduceri de 10% la articolele de plajă. Purtând cu ea entuziasmul călătoriilor din sezonul cald și un design versatil, linia de costume de baie de damă și articole de plajă pentru bărbați propuse de Marina Yachting vine să completeze cu succes garderoba de vacanță prin piese lucrate impecabil, în tonuri clasice navy.

Piesele care susțin ținuta navy, vin să completeze stilul și atmosfera anilor ’70 din Riviera franceză sau călătoriile pe mare din Cape Horn, toate urmând stilul marin emblematic al brandului genovez. Dungile, un element esențial pentru brandul Marina Yachting, apar în divese forme și culori. Nu lipsesc din colecție modelele inspirate din nodurile marinărești sau detaliile metalice.

Costum de baie Marina Yachting

Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la oră actuală și ambasador al brandului, nu își uită niciodată articolele de plajă Marina Yachting atunci când călătorește în turnee.

“Se întâmplă ca în orașele unde merg în turnee să îmi permit să îmi rezerv câteva minute de plajă. De aceea, nu îmi uit niciodată șapca, short-ul sau prosopul Marina Yachting. Piesele îmi asigură confortul de care am nevoie și un aspect modern, iar inspirația navy îmi transmite spiritul de vacanță”, a declarat Horia Tecău.

Pentru ea, costumele de baie întregi sau în două piese se regăsesc în culori clasice, alb și albastru marin, cu imprimeuri marinărești sau cu buline și completează perfect bagajul de vacanță. Inspirația pieselor navy chic din materiale premium vine din eleganța femeilor de pe Riviera franceză, din anii ’70.

Costume de baie in doua piese si accesorii de plaja Marina Yachting

Pentru el, bermudele în culori intense (nuanțe putenice de roșu, galben sau albastru ultramarin) sunt perfecte atât pentru călătoriile pe mare, cât și pentru plimbările lungi din serile calde de vară. Inspirația pornește de la destinațiile legendare pentru iubitorii de navigație, precum este cel mai sudic punct al Pămantului, Cape Horn.

Reducerile de 10% la articolele de plajă din colecția primăvară-vară 2016 sunt disponibile în magazinele Marina Yachting din România-magazinul din Mall Promenada din București, cel din hotel Vega din Mamaia și cel din hotel Alpin din Poiana Brașov.

Men's Marina Yachting Beachwear

 

Despre Marina Yachting Internaţional

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand.

Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combină stilul modern italian cu inspirația și tradiția istoriei sale în arta navigației autentice. Celebra jachetă cu doi nasturi setează standardele unui stil unic, combinat cu funcționalitatea sa pe mare. Marina Yachting este un brand cu inspirație marină, poziţionat în segmentul high-end de îmbrăcăminte casual, ce setează standardele de calitate și eleganță sportivă începând cu 1878 și până astăzi. Mai mult, Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la oră actuală, aduce Marina Yachting  printre alegerile iubitorilor de un stil de viață premium, aceasta asociere fiind o premieră la nivel global pentru brand-ul genovez.

Sloganul brandului este “The Original Italian Marine Lifestyle Brand Since 1878”

Mai multe detalii puteți descoperi accesând site-ul – http://marinayachting.it/en/