Noul Ambasador The Woman – Mirela Bucovicean

În acest an, Ambasadorul The Woman este Mirela Bucovicean care are o experiență de peste 26 de ani de muncă în peste 11 industrii dintre care: vânzări, jurnalism, producție vestimentară, retail, publicitate, real estate, investiții și PR. Mirela a înființat în 2010, Molecule F – prima platformă online de comercializare și promovare a designului românesc. O fire ambițioasă, perfecționistă și dedicată proiectelor sale, Mirela a fost premiată cu Globul de Cristal Beau Monde pentru antreprenoriat și este al 4 -lea an la rând în Top 200 Most Powerful Business Women.

Mirela-Bucovicean

Pe Mirela o poți întâlni și în calitate de speaker sau moderator la evenimente dedicate domeniului în care activează: Conferința de Leadership Feminin The Woman, conferința de eCommerce TeCOMM, Digital Divas, Transilvania International Festival Cluj. Vasta sa experiență profesională a ajutat-o să redefinească sistemul de lucru al modei în Romania, precum și să aducă designul românesc în atenția publicului, la justa lui valoare.

Încă din anul 2012 sărbătorim ziua femeii alături de sute de femei de afaceri din toată țara, iar anul acesta revenim cu o nouă ediție plină de surprize pentru participantele noastre.
Femeile au devenit mult mai vizibile și mai competitive în mediul de business și în același timp au devenit interesate de tendințele din business, de mecanismele și metodele folosite de alte femei care au suscces în diferite domenii.

The Woman este singura conferință de women leadership din România care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție.
Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul.

Peste 300 de femei de afaceri, CEO şi femei în poziţii de management în cadrul unor companii, freelancerii, jurnaliști şi bloggeri participă în cadrul evenimentului. Accesul bărbaților este permis, ba chiar încurajat.

Toate femeile invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.

Primul Ambasador The Woman 2015

Amalia Sterescu

Primul Ambasador The Woman (ediția martie 2015) a fost Amalia Sterescu, una dintre cele apreciate femei din mediul business românesc. Dacă în trecut a ocupat funcții importante în companii precum Oracle și Vodafone, în prezent, Amalia a ales calea antreprenoriatului, fiind cunoscută ca senior business consultant, business coach şi public speaker.