100 de ani de la nașterea lui Sinatra, sărbătoriţi la Cluj prin două concerte jazz

La 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra, maestrul este omagiat la Cluj-Napoca prin două concerte aniversare de jazz, puse în scenă de entertainer-ul Gabriel Farkas & Band(HU) și orchestra clujeană Gaio Big Band.

Tributul adus celei mai reprezentative voci din istoria jazzului și a swingului a fost primit cu mare entuziasm de clujeni, vânzarea rapidă și cererea mare de bilete i-a determinat pe organizatori să deschidă de două ori sala de spectacol, pregătind două concerte în aceeași zi. Astfel că, pe 8 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților vor avea loc două reprezentații ale show-ului de jazz #SINATRA100, o producție unică, concepută de organizatorii clujeni cu spijinul entertainerului maghiar Gabriel Farkas, pentru legendarul Frank Sinatra.

sinatra 100

Industria muzicală și industria de film au răsplătit de-a lungul timpului cu numeroase premii greutatea moștenirii artistice lăsate de Frank Sinata a cărui amprentă își face și astăzi simțită influența. Actor, producător și solist, incontestabil The Voice, Sinatra, a fost în cei 60 de ani de carieră mereu pe primele locuri ale topurilor muzicale internaționale. Impunător în actorie, stilul muzical, stilul vestimentar și stil de viață, astăzi este o legendă și unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor, cu peste 150 millioane de albume vândute la nivel global.

Seara pe 8 Decembrie de la Cluj-Napoca se anunță a fi energică, atât în sala de concerte, cât și la jam sessionul ce va avea loc de la ora 22.00, la Charlie Pub în Piața Muzeului. Tot în 8 decembrie, organizatorii vor dezvălui și conceptul ediției a 5-a a Galei dedicate Zilei Internaționale a Jazzului (Aprilie, 2016).

“Ne onorează numărul mare de clujeni care va fi alături de noi în 8 Decembrie pentru aniversarea lui Frank Sinatra. Incontestabil, jazz-ul este o componentă importantă din ADN-ul cultural al orașului Cluj-Napoca”, spune Tudor Vesa, Manager Jazz Day.

#SINATRA100 e conceptul ediției a doua a Christmas Jazz Day, ediție dedicată în totalitate maestrului Sinatra, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor, un adevărat icon al epocii sale! „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, dar și „New York, New York”, „My Way”, sunt doar câteva din piesele retrăite în 8 decembrie la Cluj.

#Sinatra100, ora 20.00 – sold out

#Sinatra100, ora 18.00 – Ultimele bilete disponibile pe http://bit.ly/SINATRA100_BILETE

#Sinatra100, ora 22.00, Jam Session – Locuri limitate, ultimele bilete disponibile la Charlie Pub.