Aneta Neagomir, speaker la „Ele au reușit”

Aneta Neagomir este unul dintre antreprenorii care consideră că a te juca în meseria ta și a iubi ce faci, sunt cele mai bune soluții pentru un business și o carieră de succes.

Aneta a crescut alături de compania Grup Șapte, încă de la înființarea acesteia, punând bazele dapartamentului de Resurse Umane, a cărui manager este și în prezent, acumulând o experiență de peste 12 ani.

aneta dragomir 1

 În 2013, Aneta și-a pus la încercare spiritul antreprenorial, care nu a ezitat să o surprindă.  Astfel,  a apărut Galeria de Idei, un concept creat special pentru copii și companii. În spatele acestuia se ascunde credința că joaca este cel mai bun mod de a te relaxa și de a-ți crește productivitatea sau a te dezvolta personal. Atelierele special create de către Aneta îi transpun clienții într-o lume plină de magie și activități colorate  care sunt perfecte atât pentru  copii, cât și pentru adulți.

Aneta este un antreprenor care a reușit prin muncă, perseverență și pasiune. Este un om care crește constant și care își dorește să împărtășească tuturor ceea ce ea a învățat pe drumul către succes.

banner ele au reusit