Nou pe Molecule F: MANOKHI sau reprezentantul unui look leather luxe fără cusur

Molecule F își extinde portofoliul cu un brand nou: MANOKHI – marca unui stil îndrăzneț și asumat, care redefinește luxul prin piese new age îndrăznețe și design statement. 

MANOKHI intră pe Molecule F cu o selecție de haine și accesorii din piele, piese statement capabile să transforme orice ținută într-o apariție de forță.

Realizate din piele și accesorii de cea mai bună calitate, creațiile MANOKHI sculptează siluete voluptoase cu precizia lucrului făcut de mână. Fiecare piesă este construită atent, punându-se accent pe detalii și finisaje lucrate impecabil.

molecule f

Calitatea ireproșabilă a pieselor, modele ingenioase, versatilitatea cromaticii ce abundă în culorii tari, sunt doar câteva din motivele pentru care MANOKHI este un nume cu rezonanță, deja consacrat de aparițiile de scenă sau presă a mai multor vedete autohtone precum Inna, Antonia sau Loredana în cercurile de „cunoscători”. Molecule F va aduce aceste piese de „catalog” la doar un click distanță. Puteți naviga în selecția Molecule F, chiar din imaginea de homepage „All leather, all violent” sau din secțiunea de designer MANOKHI.

MANOKHI, reprezentantul perfect al unui look leather luxe fără cusur este prezent pe Molecule F cu o selecție cuprinzătoare de itemuri cu personalitate. Fuste creion sau cloș, rochii cu detalii metalice, accesorii budoir sau pantaloni scurți, în întregime din piele, în întregime spectacol.

Fiecare piesă în parte reprezintă un personaj în sine, fie că ne referim la fustele cu centuri multiple Dita, la cele structurale Loraine sau la topurile Riri cu spate gol; toate acestea presupun o putere de seducție aparte și un stil personal exersat.

M404a2m

Accentele burlesque sau s&m se regăsesc și în accesoriile extrem de chic precum clutch ul Karl, un detaliu de sofisticare în formă unei sticle de parfum, conceput din piele texturată (stil crocodil).

Din selecția Molecule F nu putea lipsi detaliul cool, așa că pagina MANOKHI acomodează și accesorii precum gulerul Smart sau rucsacul Carrie în oranj crocodil, accesorii perfecte pentru elevarea la un stil cu unicitate.

Credit foto: Marius Baragan