FaBulous night in the city

A fost joi și a fost o seară ploioasă în Cluj-Napoca. Poate chiar prea urâtă pentru o lună de vară. Însă asta nu ne-a descurajat să mergem la piscină. De ce am fost atât de curajoase? Pentru că nu puteam rata petrecerea de lansare a colecției de genți Kurtmann Premium Bags, inspirată din viziunea bloggerițelor de fashion clujence Ioana Chișiu, Sandra Bendre, Sigina Pop, Ioana Bora și Mădălina Merca. Ce am văzut ne-a impresionat și nu ne-a părut deloc rău că ne-am făcut loc prin ceața ce ducea la HillHouse Feleacu.

Seara a fost într-adevăr una FaBuloasă, potrivită cu bloggerițele noastre! Invitații au fost numai unul și unul, ținutele lor impecabile, în ciuda vremii de afară (părul cu siguranță a rezistat :)), iar vinul adus de către cei de la crama Gramma, senzaționalele macarons, bomboanele și alte delicii dulci de la BonBon au completat perfect atmosfera.

Colecția de genți este într-adevăr una deosebită, unică, iar ce veți vedea mai departe vă va convinge, cu siguranță, de talentul fetelor.

ioana bora

Ioana Bora a ales un model clasic, în linii minimaliste, dar în același timp practic, putând fi purtat atât ca geantă tote, cât și ca rucsac.

sigina pop

Sigina Pop ne-a prezentat o geantă în nuanțe de burgund și crem, care se mulează perfect pe stilul său nonconformist. Modelul „tolbă” poate fi asortat unei ținute casual, mergând puțin înspre stilul boho.

madalina merca

Mădălina Merca a creat o geantă cu detalii clasice- piele neagră, lanț argintiu- pe care o putem folosi atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară, mai elegante. Am numi-o clasic city-chic și am lua-o să o purtăm la orice ocazie!

Sandra Bendre

Sandra Bendre a optat pentru o geantă pe stilul anilor 70, care poate fi adaptată, de asemenea, oricărui moment al zilei. Lanțul metalic o face perfectă pe timpul zilei, iar seara, o putem asorta unei ținute minimalistic-chic, prin transformarea ei în plic (lanțul e detașabil, se folosește mânerul aplicat în partea din față)

Ioana Chisiu

Ioana Chișiu a creat un model glam-chic, delicat, feminin, senzual, așa cum ne-a obișnuit. Nuanța de pastel îndulcește strictețea liniei generale, dată de forma și întăritura genții și o transformă într-o alegere perfectă pentru a scoate din anonimat orice ținută.

Nouă ne place noua colecție Kurtmanns Bloggers Collection și suntem bucuroase că am putut fi alături de talentatele bloggerițe la un eveniment atât de important în cariera lor! În curând, gențile create de ele vor putea fi achiziționate sub sigla Kurtmann. Felicitări încă o dată, fetelor!

KurtmannBloggersCollection