Ateliere creative la TIDAFF

Asociația Speranță pentru Suflet suține în cadrul evenimentului TIDAFF două ateliere de personalizat plăsuțe din material textil, genți ”tote”.

Punem la dispoziția doritorilor de workshop creativ gentuțe ”tote”, ustensile și îndumători cu ștaif de artist și experiență în bună dispoziție.

Workshop TEHNICI STAMP – sâmbătă 6 iunie, duminică 7 iunie ora 15.00

Îndrumători: Ștefana Dumitraș, Andreea Iancu, Evelyne Lorincz și Alexandra Todor.

Colaborarea este realizată cu ajutorul doamnei profesoare conf.univ.dr Ioana Antoniu și prof. univ.dr. Radu Pulbere din cadrul Universității de Artă și Design,  specializarea design textil și vestimentar.

afis tidaff

Participarea se face pe bază de înscriere trimițând un e-mail cu numele tău, și ziua în care voiești să participi la workshop la adresa raluca@climbcenter.ro sau SMS la 0732 999982. Sunt disponibile  14 locuri sâmbătă și 14 duminică.

Costul de participare pentru un workshop este de 20 lei, acesta acoperind costul plăsuței pe care o vei decora și păstra.

Asociația Speranță pentru Suyflet este înființată în cadrul proiectului SISES, inițiativă finanțată prin Fondul Social European.

Atelierele au loc în cadrul TIDAFF – Transilvania International Design & Fashion Fair’ – eveniment internaţional în portofoliul clujean, ajuns la ediția a doua