Program Cultural, marca Create.Act.Enjoy, la Cluj

Compania independentă de teatru şi film Create.Act.Enjoy lansează programul cultural din perioada aprilie-mai, care include ateliere de teatru și improvizație, film, creative writing, dans contemporan și muzică de teatru și film, precum și 2 evenimente speciale – vernisaj și seară de film.

Activitățile culturale vor avea și 3 invitați speciali: Melinda Jakab (coregraf), care va susține Workshop-ul de dans contemporan; Mircea Kiraly (compozitor), care va susține Workshop-ul de muzică de teatru și film; Nowak852, care va prezenta expoziția „The Birth of Cool”.

Toate evenimentele se vor desfășura la THE BOX (Calea Moților nr. 39, et. 1, ap.4).

Conceput ca un centru de dezvoltare personală prin artă, THE BOX se axează pe consolidarea unei comunităţi tinere, dornice să-şi descopere şi să-şi exploateze posibilităţile de exprimare.

seara de film create act

Unul din principalele scopuri ale centrului este dezvoltarea interesului pentru cultură a tinerilor şi conştientizarea efectelor imediate pe care orice formă de artă le poate avea în viaţa de zi cu zi. În acest sens, activitățile propuse sunt o modalitate de a crea alături şi pentru un public activ şi interesat de nou.

PROGRAM APRILIE-MAI:

Vineri, 17 aprilie

Ora: 19.00

THE BIRTH OF COOL (vernisaj), autor Nowak852

Intrarea liberă

the birth of cool

Sâmbătă, 18 aprilie

Ora: 20.00

SEARĂ DE FILM

Philadelphia (r. Jonathan Demme)

Intrarea liberă

Miercuri, 22 aprilie

Ora: 19.00

ATELIER DE FILM (prima ședință), susţinut de Cristian Pascariu (regizor de film şi producător Create.Act.Enjoy)

Joi, 23 aprilie

Ora: 19.00

ATELIER DE CREATIVE WRITING (prima ședință), susţinut de Alexandra Felseghi (regizor de teatru şi dramaturg Create.Act.Enjoy)

Vineri-Sâmbătă, 24-25 aprilie și Vineri-Sâmbătă, 8-9 mai

Ora: 11.00

WORKSHOP DE DANS CONTEMPORAN, susținut de Melinda Jakab (coregraf Opera Maghiară Cluj-Napoca)

Duminică, 26 aprilie

Ora: 11:00

WORKSHOP DE MUZICĂ DE TEATRU ȘI FILM, susținut de Mircea Kiraly (compozitor a peste 200 de coloane sonore de teatru și film)

Luni, 4 mai

ATELIER DE TEATRU ȘI IMPROVIZAȚIE, susţinut de Diana Buluga (actor Create.Act.Enjoy și Teatrul Național) şi Raluca Lupan (actor Create.Act.Enjoy și asist. Univ. Facultatea de Teatru și Televiziune)

DETALII ŞI ÎNSCRIERI: 0755 808 863 sau hello@createactenjoy.com

Mai multe informaţii se găsesc pe: www.createactenjoy.com sau www.facebook.com/Create.Act.Enjoy